Powered Opublikowano 24 Stycznia Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia (edytowane) Nick podczas gry: Powered by Dainese IP/SteamID: STEAM_0:1:39951132 Typ serwera: dd2 Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: SAID. Data, godzina otrzymania bana: 22:22 ? Wyjaśnienie: wyjaśnienie poniżej Wydruk z konsoli: [FB]-------------------------------------[FB] ||| Zostales zbanowany ||| Nick: Powered by Dainese ||| IP: 195.88.232.70 ||| SteamID: STEAM_0:1:39951132 ||| Przez admina: SAID. ||| Powod: Wyjasnij WG na forum/ Fragarena.pl ||| Czas nadania bana: 24.01.2025 - 22:24:48 ||| Dlugosc bana: Permanentnie ||| Serwer: DD2 [LOSOWANIE sVIPa][Steam/Nocny VIP][eVIP/sVIP][Skiny]@FragArena.pl (de_dust2) ||| Wygasnie: Nigdy ||| Zapraszamy na FragArena.pl do wyjasnienia sytuacji [FB]-------------------------------------[FB] *********************************************************** Witam, Nie wiem jak mam sie bronic przed banem, program ktory zostal mi wskazany pokazuje error polaczenia z serwerem. Zamieszczam tutaj fragment dema, który rozumiem przeważył na całej sytuacji. Prosze oglądać w słuchawkach, słychac ewidetnie że gracz CT biegnie dolny trup, skan siadł. Ale czy za skany są bany ? megawrzuta.pl/rxfurnzo Załączam również screen błedu programu. Mój bład uznałem że wersja na win7 jest na drugim miejscu, a to wersja XP, odpaliłem program i co dalej mam z tym zrobić? Edytowane 24 Stycznia przez Powered 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dupny Qarzeł Opublikowano 24 Stycznia Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia (edytowane) Powered Musisz dodać hosty Wargods, aby skaner u Ciebie działał i łączyło Cię z serwerami Wargods.ro: 1. Uruchom CMD jako administrator 2. Dodaj powyższe linijki po kolei (możesz skopiować stąd; https://www.wargods.ro/wcd/download.php) 3. Przeprowadź skan 4. Wstaw link do swojego raportu, w którym będzie pełna lista Twoich skanów oraz skanów na Tobie. Edytowane 24 Stycznia przez Dupny Qarzeł 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Blantów SoBiEcIn. Opublikowano 25 Stycznia Smakosz Blantów Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia Powered Wejdz w steam w biblioteke- na cs 1.6 prawym przyciskiem myszy - wlasciwosci i zmien tam z wersji beta na wersje steam legacy. Pobierz tylko wersje win 7 (nie wazne jaki masz system operacyjny, ma byx wersja only win7). Najlepiej uruchom jako administrator i wylacz antywirusa. Tak musi dzialac. SAID Pova kolega nie da bo widze, ze zmienila sie mapa podczas wykonywania wargoda, zostaje hltv. Podsumowujac: Powered ty masz 24h na zrobienie wargoda i wlepienie tu linku do skana Wargodem a ty SAID na rozpisanie demka. P.S tu taki maly poradnik Edit. Powered ciesze sie, ze pomoglem SAID rozpisz demko, jak nic nie bedzie spalonego gracz dostaje UB. pozdrawiam 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powered Opublikowano 25 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia Miałem udział w wersji beta na brak, wersja legacy zmienila wszystko. Prosze bardzo link: https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=3018073 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAID Opublikowano 25 Stycznia VIP Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia Demko clear 😇 Wracaj do gry 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Blantów SoBiEcIn. Opublikowano 25 Stycznia Smakosz Blantów Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi