Skocz do zawartości

Zbiórka na Forum

Każda wpłata będzie dla nas bardzo cenna, ponieważ przyczyni się do rozwoju Forum, oraz odciąży nas po części finansowo.

Czytaj Całość
Hotnews

Redakcja FragArena.pl

Znajdziesz tutaj interesujące treści dotyczące naszej społeczności, które dodawane są codziennie abyś mógł/mogła każdego dnia przeczytać coś ciekawego.

Czytaj całość
Hotnews

Głosuj na nasze serwery

Za głosowanie na nasze serwery otrzymasz dodatkowe punkty reputacji!

Czytaj całość
Hotnews

Gry i Zabawy

Gry i Zabawy Zapraszamy.

Czytaj całość

odwołanie dejmo

DEJMO

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick podczas gry: dejmo
  • IP/SteamID:STEAM_0:1:16517102
  • Typ serwera: dd2
  • Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: Bo chce latać
  • Data, godzina otrzymania bana:  
    25.01.2025 - 23:59:06
  • Wyjaśnienie:  Siema, dostałem jakiegoś wargoda, zrobiłem wszystko jak w instrukcji od admina oraz instrukcji tej ze strony ale to nie przeszło, mam nagranie i zdjęcie całej sytuacji, próbowałem 5 razy ale sie nie udało, nie umiał mi admin wyjaśnić dlaczego mi to nie przechodzi, nie pozdrawiam, nie miły admin, dopóki nie jesteś skazany jesteś nie winy, nie wiesz tego łbie ? XD Jestem troszkę rozczarowanym podejsciem do gracza, jednym słowem słabo słabo :< To mój pierwszy i ostatni raz na waszej sieci ale zdejmijcie mi tego bana, i sobie demko oglądajcie w trzynastu nawet XD 
  • Wydruk z konsoli:   nie posiadam
  • Tutaj link do tego procesu co się robił niby https://megawrzuta.pl/tj1jx5ha 

3.jpg

2.jpg

1.jpg

• Smakosz Szlugów
59 minut temu, DEJMO napisał:
  • nie pozdrawiam, nie miły admin, dopóki nie jesteś skazany jesteś nie winy, nie wiesz tego łbie ? XD Jestem troszkę rozczarowanym podejsciem do gracza, jednym słowem słabo słabo :< 

W jakim sensie nie miły? Skoro rzucasz oskarżenia w moim kierunku to daj dowody. Niech Włascicielwrzuci logi z serwera. Nie mam nic do ukrycia. Tłumaczyłem Ci to przez półtorej godziny.   SAID i Worul. byli na serwerze więc mogą potwierdzić to co piszę. 

Dopóki nie zrobisz skana na wargodzie UB nie dostaniesz ;)

Edit. Jak Włascicielprzejrzy i wrzuci logi z zaistniałej sytuacji to będzie widać jak byk czarno na białym ja napisałem Ci, że masz wyłączyć antyvirusa na co ty odpowiedziałeś, że nie będziesz go wyłączał dla jakiegoś "gówna". 

Edit V2 

W konsoli masz przykładowy link jak ma wyglądać skan z wargoda. Tak między nami. Panda to przykład czystego wg. 

Edit V3 

Zamykam bo użytkownik  DEJMO nie rozumie co to znaczy edycja postu i spamuje bezsensownymi postami, które nic nie wnoszą do tematu.   Torcik wstanie rano to wyjaśni sytuację i podejmie decyzję co dalej z delikwentem. 

• Lubię to! 4

image.png

UBT Bo chcę latać.png

• Lucky Luke

DEJMO , Nie wiem jaki miałeś tam problem, bo wszystko było wytłumaczone. Pobierasz wg wersja Windows 7, robisz skan, dajesz send i mamy wynik. U Ciebie najpierw był skan nie Twój, tylko nie wiadomo kogo, więc nie wiem co Ty tam grzebałeś.

Podziwiam Bo chcę latać za cierpliwość do Twojej osoby, bo mi by osobiście chyba jej brakło, gdy miałeś wszystko tłumaczone jak na tacy ode mnie od SAID jak i od Bo chcę latać , więc nie mów, że ktoś jest nie miły nie widząc siebie. U mnie wargod trwał jakieś 10 minut, U Ciebie półtora godziny, to gdize i z kim tu jest problem. Pozdrówki z betonowej dżungli.

Aha, to jak Ty to robisz mając antywirusa on , to się nie dziw, że coś nie działa, ja też miałem i musiałem go usunąć, żeby to poszło i się dostowalem do tego i po problemie, więc jesteś tutaj sam sobie winien 🤷‍♂️

SoBiEcIn.,

Wypowiadać się mogą w tym dziale tylko:
- osoba odwołująca się
- admin banujący
- osoby z rangą UBTeam, UBTeam CS1.6, UBTeam CSGO, Moderator, J@, H@, Właściciel
- świadkowie (wypowiedzi wyłącznie z załączonymi dowodami takimi jak demko, screeny)
- osoba ubiegająca się o stanowisko UBTeam

• Lubię to! 3

VIP

Widzisz jakoś większość osób nie ma problemu ze zrobieniem WG a ty go miałeś i zamiast współpracować to robiłeś głupoty wysyłając link do jakiegoś dawnego skana czy też przedłużając cały proces trwania.

Osobiście nie uważam że masz cheaty aczkolwiek sprawdzamy każdego kto grą lepiej lub jest zgłaszany przez graczy:)

Co do Bo chcę latać zachował on się bardzo dobrze w tej sytuacji moim zdaniem, ja to bym już Ci dawno dal bana.

Mial tyle cierpliwosci aby godzinę tłumaczyć Ci prostą rzecz a ty mu teraz piszesz na forum że jest nie miły w stosunku do graczy ?xd?

Ogólnie zachowanie jest nie mile z twojej strony a nie naszego kolegi z forum. Próbował Ci pomóc a ty jeszcze piszesz ze jest nie miły w stosunku do graczy.....

Wątpię ze ktokolwiek miałby tyle cierpliwości co on bo jednak każdy chce się uwinąć z tym jak najszybciej by później też pograć admin nie jest tylko od banowania i nadzorowania porządku ale też od tego aby atmosfera na serwerze była miła spokojna i przyjemna dla graczy którzy wchodzą na nasze serwery sieci. 

Pozdrawiam 🎀

• Lubię to! 2

animiertes-gif-von-online-umwandeln-de.gif.e0653e7f2ea1dd8041f0a777b9b654d1.gif

• Własciciel
Właściciel

Niżej przedstawiam dowody proszę o wykonanie skana na dowolnym serwerze i edycji pierwszego postu twojego z linkiem do takiego wargoda 
Wejdz w steam w biblioteke- na cs 1.6 prawym przyciskiem myszy - wlasciwosci i zmien tam z wersji beta na wersje steam legacy. Pobierz tylko wersje win 7 (nie wazne jaki masz system operacyjny, ma być wersja only win7). Najlepiej uruchom jako administrator i wyłącz antywirusa. Tak musi działać.
Ze strony Admin CS 1.6 DD2 raczej wszystko pełna czilerka tłumaczenie.
Tak ze czekam na edycje twego posta i dodanie czystego wargoda na dowolnym serwerze masz 24 h  DEJMO

image.png

image.png 

image.png

image.png
image.png

image.png

image.png
image.png

image.png

• Lubię to! 3
  • Super 1
  • Piwko 1

cT0SxdZ — kopia.gif

• Torcik odblokował/a ten temat
  • Własciciel
Właściciel

Brak Edycji postu dziękuje do zobaczenia w przyszłości jak wspomniałeś PS 

image.png
image.png
image.png

"Dziękujemy za wspólne chwile na serwerach, Dejmo! Twoje akcje zostaną zapamiętane, a historie o Twoich wyczynach będą opowiadane przy ognisku na TS-ie. Szkoda, że nie skorzystałeś z okazji do odwołania – mogłeś się jeszcze pokazać na serwerze jak feniks z popiołów.  Trzymaj się i pamiętaj: na każdym końcu jest początek. Może kiedyś wrócisz, jak legenda wracająca na fraga! ''

• Lubię to! 4
  • Haha 1

cT0SxdZ — kopia.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania i polityka prywatności