Diabeł Opublikowano 30 Stycznia Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia (edytowane) Prosił bym o danie listy adminów na serwerze. Dlaczego ?... Ponieważ grając na serwerze danym na FragArena.pl chciał bym mieć wgląd do ludzi co mają dana rangę Pomoże mi to napisać na ChatBoxie do danego admona co jest na forum i który szybko zareaguje prosząc o pomoc. a w tej chwili nie znam listy nie wiem czy ktoś jest czy mam pisać do kogo czy coś. Ps ranga na forum nic nie daje Adminowi jak nie siedzi na forum . Pozdrawiam. Edytowane 30 Stycznia przez Ktośek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin Krissu Opublikowano 30 Stycznia Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia (edytowane) Chciałbym wyjaśnić, że jako część naszej społeczności na forum masz już dostęp do wielu sposobów, które umożliwiają szybki kontakt z administracją. Takie jak: 1. Profil użytkownika na forum – Wystarczy, że wejdziesz w profil danego użytkownika, aby zobaczyć przypisane mu rangi, w tym główną lub podrzędną rangę Administratora DD2. 2. Czatbox – Możesz tam zamieścić wzmiankę o potrzebie interwencji. W większości przypadków ktoś z administracji szybko zauważy Twoją wiadomość i zareaguje. 3. Raporty na serwerze – Możesz zgłaszać sytuacje bezpośrednio na serwerze, co pozwoli administracji odpowiednio zareagować. 4. Strefa Banów – Zgłoś Czitera – Jeśli administratorzy nie są dostępni, każdy gracz może skorzystać z tego działu i zgłosić problem z cheaterami. 5. Discord lub TeamSpeak 3 – Możesz wejść i przekazać informacje o zaistniałej sytuacji bezpośrednio do ekipy administracyjnej. 6. Informacje na Steam – Jeśli masz kogoś z naszej ekipy na Steamie, możesz bezpośrednio skontaktować się z administratorem Podsumowując, masz wiele różnych środków do zgłaszania sytuacji na serwerze. Nawet jeśli żaden z administratorów nie będzie dostępny, zawsze mamy możliwość przekazania informacji wewnętrznie, aby ktoś mógł podjąć interwencję. Ponadto, każda mapa automatycznie zapisuje demka, co pozwala na dalszą weryfikację sytuacji, gdyby było to konieczne. Dlatego też, dodawanie komendy „/admini” w celu publicznego udostępniania listy administratorów nie jest potrzebne. Aktualny system działa sprawnie i zapewnia odpowiednią ochronę przed osobami, które mogłyby wykorzystywać takie informacje w złych intencjach, jak np. używanie wspomagaczy w momencie braku dostępności administratora na serwerze. Jestem na NIE Edytowane 31 Stycznia przez Krissu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Blantów SoBiEcIn. Opublikowano 31 Stycznia Smakosz Blantów Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia Rowniez jestem na NIE. Po pierwsze jestduzo mozliwosci sprawdzic kto jest adminem np. Jak wspomnial Krisu mozna sprawdzic na forum, mozna napisac na czatboxie i w naszym bansie kazdy ma dostep do listy administratorow wystarczy wejsc w zakladke "lista administratorow" https://bans.fragarena.pl/ Kolejna sprawa na serwerze jak nie ma admina a ty masz steam mozna wpisac /voteban i robimy glosowanie na gaga dla wskazanego gracza lub perma za czitowanie (polecam wczesniej kogos obserwowac a nie walic vote losowo bo pozniej jest weryfikacja i mozna dostac bana za bezpodstawne bawienie sie votebanem). Noi najprostszy sposob znany od lat to napisac po prostu na u@ jezeli kest admin to na pewno zareaguje I po trzecie, jakby lista adminow byla reklamowana jak bilbordy biedronki to sam pomysl bedac "cziterem" to dla mnie idealna wiadomosc czy moge sie odpalic bo admina nie ma na serwie czy jednak jest i poki patrzy to wylacze Skutecznosc adminow moglaby spasc wiec dla mnie propozycja odpada. + macie dodany temat z lista adminow i mozecie sie wypowiadac na ich temat Pozdrawiam 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Własciciel Makss Opublikowano 31 Stycznia Właściciel Własciciel Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia Chciałem się rozpisać troszkę, ale Krissu oraz SoBiEcIn. mnie wyprzedzili wymieniając wszystko co miałem napisać. Przede wszystkim jest ten czat box i voteban. Dodatkowo udostępniona jest lista adminów na forum, więc każdy może napisać i tu i tu. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Własciciel Makss Opublikowano 31 Stycznia Właściciel Własciciel Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi