Krev Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego (edytowane) 1. Nick podczas gry: Krev 2. IP/SteamID: VALVE_2:0:1621439128 3. Data i godzina otrzymania bana: 07.02.2025 - 20:16:26 4. Nick admina banującego: M4a1 5. Typ serwera: BF2 Klasyk 1.6 6. Nazwa mapy: Eldorado 7. https://speedyshare.net/v5MMMry0MWfWG7i/file Edytowane 7 Lutego przez Krev 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urlop Bo chcę latać Opublikowano 7 Lutego Urlop Udostępnij Opublikowano 7 Lutego Nazwa screenshotów zawiera nazwę mapy, na której dostałeś bana oraz numerację czterocyfrową (najczęściej 0000-0004, przykład pliku: "de_dust20000.bmp"). Nie wiem skąd wziąłeś jpg to po pierwsze. Po drugie każdy screen ma u Ciebie inny rozmiar, a powinny ważyć tyle samo. Godziny ssy-ów też śmieszne. Podsumowując nic się nie zgadza bez UB 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urlop Bo chcę latać Opublikowano 7 Lutego Urlop Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi