Krev Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 1. Nick podczas gry: Krev 2. IP/SteamID: VALVE_2:0:1621439128 3. Data i godzina otrzymania bana: 07.02.2025 - 20:16:26 4. Nick admina banującego: M4a1 5. Typ serwera: BF2 Klasyk 1.6 6. Nazwa mapy: Eldorado 7.https://megawrzuta.pl/441ooh4h Wstawiam ssy które źle dodałem, tu się wszystko zgadza. Proszę o ponowne rozpatrzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urlop Bo chcę latać Opublikowano 7 Lutego Urlop Udostępnij Opublikowano 7 Lutego Pierwsze odwołanie ssy w jpg: Pomimo wielu testów z naszej strony nie ma szans, żeby wyszły w jpg Teraz dajesz w bmp te same ssy. Maciuś Pan decyduj bo coś tu mi nie gra 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Blantów SoBiEcIn. Opublikowano 8 Lutego Smakosz Blantów Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Ale nad czym sie tu zastanawiac ? Krev albo dajesz orginalne ssy w formacie bmp i nie przerabiane albo o UB mozesz zapomniec. Format jpg, kady screenshot ma inny rozmiar + inna godzina kazdego z ssa Do widzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Blantów SoBiEcIn. Opublikowano 8 Lutego Smakosz Blantów Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi