Krev Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 1. Nick podczas gry: Krev 2. IP/SteamID: VALVE_2:0:1621439128 3. Data i godzina otrzymania bana: 07.02.2025 - 20:16:26 4. Nick admina banującego: M4a1 5. Typ serwera: BF2 Klasyk 1.6 6. Nazwa mapy: Eldorado 7.megawrzuta.pl/g3ok3m05 Wrzucam ssy po raz ostatni. Tym razem na spokojnie obejrzałem poradnik i wydaje mi się, że dobrze wstawiłem na megawrzuta. Przepraszam za wczorajsze błędy i domyślam się że mogliście uznać to za jakiś podstęp ale ja zwyczajnie coś popsułem, źle to spakowałem. Proszę o ub Pozdrawiam Krev 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Użytkownik Miesiąca SoBiEcIn. Opublikowano 8 Lutego Użytkownik Miesiąca Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Na przyszlosc bedziesz juz wiedzial o co chodzi Wszystko jest git, ssy czyste wiec wracaj do gry 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Użytkownik Miesiąca SoBiEcIn. Opublikowano 8 Lutego Użytkownik Miesiąca Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi