Skocz do zawartości

Zbiórka na Forum

Każda wpłata będzie dla nas bardzo cenna, ponieważ przyczyni się do rozwoju Forum, oraz odciąży nas po części finansowo.

Czytaj Całość
Hotnews

Redakcja FragArena.pl

Znajdziesz tutaj interesujące treści dotyczące naszej społeczności, które dodawane są codziennie abyś mógł/mogła każdego dnia przeczytać coś ciekawego.

Czytaj całość
Hotnews

Głosuj na nasze serwery

Za głosowanie na nasze serwery otrzymasz dodatkowe punkty reputacji!

Czytaj całość
Hotnews

Gry i Zabawy

Gry i Zabawy Zapraszamy.

Czytaj całość

wg rest

rest

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick podczas gry: rEst
  • IP/SteamID: STEAM_0:0:219683811
  • Typ serwera: bf2
  • Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: Dupny Qarzeł
  • Data, godzina otrzymania bana:  08.02.2025 - 20:02:04
  • Wyjaśnienie:  https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=3026459 Sytuacja wygląda tak że gram sobie w cs 1.6 po długiej przerwie i znalazłem taki fajny serwer jak bf2 od fragarena, kiedyś dużo miałem wstawiania ss na różne fora rozpisywania demek na mój temat, ale wargoda jeszcze nigdy nie miałem w swojej karierze i pierwsze słyszę o tym, troszkę w szoku jestem co to jest szukałem na internecie i skorzystałem z tego poradnika LINK ZOSTAŁ UKRYTY PRZEZ MODERATORA idiotyczne jest to ze na to jest czas 10 minut jak ktoś może o tym słyszeć 1 raz dostałem wpisaną ucieczkę przed wargodem, ale mam nadzieje ze uda się to uratować od razu po tym jak dostałem o tym informację napisałem do Maciuś Pan o tym bo nie wiedziałem totalnie co to jest, napisałem do niego bo tylko go mam w znajomych. Jeżeli jakiś admin ma podejrzenia do mnie to można walić śmiało ss'y, możecie demko nagrywa i rozpisywać. Podsumowując to nie jest żadna ucieczka tylko pierwszy raz mam styczność z wargodem, od razu napisałem do Maciuś Pan o tym żeby się doinformować co to jest, korzystałem z poradnika do którego dałem linka wyniki z wargoda tez dałem w pierwszym linku proszę o rozpatrzenie bana. Jak coś źle zrobiłem z wargodem to mogę to poprawić w odpowiedzi.
  • Wydruk z konsoli: 
    ||| Zostales zbanowany
    ||| Nick: rEst
    ||| IP: 37.109.165.228
    ||| SteamID: STEAM_0:0:219683811
    ||| Przez admina: Dupny Qarzeł
    ||| Powod: ucieczka wargods
    ||| Czas nadania bana: 08.02.2025 - 20:02:04
    ||| Dlugosc bana: Permanentnie
    ||| Serwer: [BF2][32 ODZNAKI][SPRZEDAZ ODZNAK][NOSTALGIA][FREE VIP 18-10][VIP/eVIP]@FragArena.pl (cs_militia)
    ||| Wygasnie: Nigdy
    ||| Zapraszamy na FragArena.pl do wyjasnienia sytuacji
    [FB]-------------------------------------[FB]
    * Przywileje ustawione
Edytowane przez Krissu
  • Lubię to! 2
  • Haha 1

Podczas rozpoczęcia skanowania, zawsze robię notatkę informacyjną za pośrednictwem y@ - tekst widzisz w lewej, dolnej stronie ekranu.
Napisałem informację skąd pobrać Wargods, oraz w jaki sposób wkleić link za pośrednictwem konsoli.
Wyszedłeś po raz pierwszy - zapytałeś co jest?! na mikrofonie.
Nie zdążyłem przed wyjściem poinformować, że wyjście = ucieczka = ban permanentny, więc dałem drugą szansę, przy czym poinformowałem y@ Wyjście z serwera = Ucieczka = Ban Permanentny. Czekamy na link do skanu.
Niestety wyszedłeś drugi raz, chwilę Cię nie było, po jakimś czasie wróciłeś, więc wykonałem czynności zgodne z regulaminem - ucieczka Wargods = Ban permanentny.

Wargods otrzymałeś około godziny 19:50

Bana otrzymałeś o godzinie 20:06

2.thumb.png.c4c96f5dbb25bbd2de30a45e31ef56b0.png

Skan został wykonany 20:10, jednak serwery zainicjowały raport dopiero o godzinie 21:11

Zainicjowanie raportu na serwerach WCD:
1.png.b1bda3703b469c80a9cbe018de7092f1.png

Zainicjowanie procesu skanowania:
3.png.47f22fda3f39b5bfb49cfead69c7d352.png

Czy skanowanie zostało przerwane?

Godzina rozpoczęcia, oraz raportu mocno się rozjeżdża, ale nie znam się aż ta na działaniu Wargods.

Jeśli dobrze pamiętam, wCD TimeStamp to godzina pierwszego rozpoczęcia skanowania - jeżeli zostało przerwane, raport się nie wysłał, po ponownym skanowaniu serwer odbiera godzinę zakończenia skanowania od pierwszej inicjacji - co się działo pomiędzy przerwaniem skanowania, a ukończeniem raportu?

Jeśli się mylę, względem działania Wargods, to proszę mnie poprawić. :) 

Edytowane przez Dupny Qarzeł
  • Lubię to! 2

Pierw pobrałem złą wersje wg, po czym oglądałem jak się robi wg na yt z poradnika i jak ogarnąłem juz jak to działa to odpaliłem cmd przez admina wkleiłem ten tekst co trzeba wkleić i zrobiłem scan, przez ten czas nie wyłączałem cmd i wg aplikacja działala tle, nie wiem totalnie o co ci chodzi ale to wszystko co robiłem podczas robienia wg, pisałeś ze to nie była indywidualna decyzja dlatego możecie rozpisać demko, mówie kiedyś jak grałem nie było wg i jak dostałem od ciebie komunikat żebym wysłał link do wg na @say_team to szukałem po internecie co to jest.

Edytowane przez rest
  • Lubię to! 1
  • Haha 1

3 minuty temu, rest napisał:

mówie kiedyś jak grałem nie było wg i jak dostałem od ciebie komunikat żebym wysłał link do wg na @say_team to szukałem po internecie co to jest.

Zrzutekranu2025-02-08220224.thumb.png.10e4db9a0152b2c108012e81872fcd37.png

Po wejściu na stronę, serwery automatycznie wykrywają system i rekomendują wersję oprogramowania.

Ponadto - po wejściu na stronę, od razu jest napisane, że trzeba wkleić to do CMD, czego nie da się nie zauważyć:

Zrzutekranu2025-02-08220355.thumb.png.89dd02e2409fb7c80872f56e0bfd3a5f.png

• Lubię to! 2

• Urlop

Zamykam temat jak ktoś z UBT będzie miał czas to rozpatrzy to odwołanie. Dajcie nam czas. Zamykam z powodu spamu.

• Lubię to! 4

image.png

image.png

UBT Bo chcę latać.png

UBTeam

Rejestrując się na forum akceptujesz wszystkie zasady jak i obowiązki jako gracz, czy każda inna ranga.
Dostałeś informacje o wargodzie, jak wspomniał admin banujący.
Powiedział Ci, jak pobrać wargoda jak i dostałeś podstawowe instrukcje dotyczące zrobienia go.

Wystarczyło nie zamykać CS'a i zrobić skana przy odpalonym. (Tak, wklejając komendy działa to tak samo.) 

Według regulaminu ban zostaje. Ucieczka = ban 
Przykro mi. 

• Lubię to! 3
  • Piwko 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania i polityka prywatności