rest Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego (edytowane) Nick podczas gry: rEst IP/SteamID: STEAM_0:0:219683811 Typ serwera: bf2 Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: Dupny Qarzeł Data, godzina otrzymania bana: 08.02.2025 - 20:02:04 Wyjaśnienie: https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=3026459 Sytuacja wygląda tak że gram sobie w cs 1.6 po długiej przerwie i znalazłem taki fajny serwer jak bf2 od fragarena, kiedyś dużo miałem wstawiania ss na różne fora rozpisywania demek na mój temat, ale wargoda jeszcze nigdy nie miałem w swojej karierze i pierwsze słyszę o tym, troszkę w szoku jestem co to jest szukałem na internecie i skorzystałem z tego poradnika LINK ZOSTAŁ UKRYTY PRZEZ MODERATORA idiotyczne jest to ze na to jest czas 10 minut jak ktoś może o tym słyszeć 1 raz dostałem wpisaną ucieczkę przed wargodem, ale mam nadzieje ze uda się to uratować od razu po tym jak dostałem o tym informację napisałem do Maciuś Pan o tym bo nie wiedziałem totalnie co to jest, napisałem do niego bo tylko go mam w znajomych. Jeżeli jakiś admin ma podejrzenia do mnie to można walić śmiało ss'y, możecie demko nagrywa i rozpisywać. Podsumowując to nie jest żadna ucieczka tylko pierwszy raz mam styczność z wargodem, od razu napisałem do Maciuś Pan o tym żeby się doinformować co to jest, korzystałem z poradnika do którego dałem linka wyniki z wargoda tez dałem w pierwszym linku proszę o rozpatrzenie bana. Jak coś źle zrobiłem z wargodem to mogę to poprawić w odpowiedzi. Wydruk z konsoli: ||| Zostales zbanowany ||| Nick: rEst ||| IP: 37.109.165.228 ||| SteamID: STEAM_0:0:219683811 ||| Przez admina: Dupny Qarzeł ||| Powod: ucieczka wargods ||| Czas nadania bana: 08.02.2025 - 20:02:04 ||| Dlugosc bana: Permanentnie ||| Serwer: [BF2][32 ODZNAKI][SPRZEDAZ ODZNAK][NOSTALGIA][FREE VIP 18-10][VIP/eVIP]@FragArena.pl (cs_militia) ||| Wygasnie: Nigdy ||| Zapraszamy na FragArena.pl do wyjasnienia sytuacji [FB]-------------------------------------[FB] * Przywileje ustawione Edytowane 8 Lutego przez Krissu 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dupny Qarzeł Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego (edytowane) Podczas rozpoczęcia skanowania, zawsze robię notatkę informacyjną za pośrednictwem y@ - tekst widzisz w lewej, dolnej stronie ekranu. Napisałem informację skąd pobrać Wargods, oraz w jaki sposób wkleić link za pośrednictwem konsoli. Wyszedłeś po raz pierwszy - zapytałeś co jest?! na mikrofonie. Nie zdążyłem przed wyjściem poinformować, że wyjście = ucieczka = ban permanentny, więc dałem drugą szansę, przy czym poinformowałem y@ Wyjście z serwera = Ucieczka = Ban Permanentny. Czekamy na link do skanu. Niestety wyszedłeś drugi raz, chwilę Cię nie było, po jakimś czasie wróciłeś, więc wykonałem czynności zgodne z regulaminem - ucieczka Wargods = Ban permanentny. Wargods otrzymałeś około godziny 19:50 Bana otrzymałeś o godzinie 20:06 Skan został wykonany 20:10, jednak serwery zainicjowały raport dopiero o godzinie 21:11 Zainicjowanie raportu na serwerach WCD: Zainicjowanie procesu skanowania: Czy skanowanie zostało przerwane? Godzina rozpoczęcia, oraz raportu mocno się rozjeżdża, ale nie znam się aż ta na działaniu Wargods. Jeśli dobrze pamiętam, wCD TimeStamp to godzina pierwszego rozpoczęcia skanowania - jeżeli zostało przerwane, raport się nie wysłał, po ponownym skanowaniu serwer odbiera godzinę zakończenia skanowania od pierwszej inicjacji - co się działo pomiędzy przerwaniem skanowania, a ukończeniem raportu? Jeśli się mylę, względem działania Wargods, to proszę mnie poprawić. Edytowane 8 Lutego przez Dupny Qarzeł 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rest Opublikowano 8 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego (edytowane) Pierw pobrałem złą wersje wg, po czym oglądałem jak się robi wg na yt z poradnika i jak ogarnąłem juz jak to działa to odpaliłem cmd przez admina wkleiłem ten tekst co trzeba wkleić i zrobiłem scan, przez ten czas nie wyłączałem cmd i wg aplikacja działala tle, nie wiem totalnie o co ci chodzi ale to wszystko co robiłem podczas robienia wg, pisałeś ze to nie była indywidualna decyzja dlatego możecie rozpisać demko, mówie kiedyś jak grałem nie było wg i jak dostałem od ciebie komunikat żebym wysłał link do wg na @say_team to szukałem po internecie co to jest. Edytowane 8 Lutego przez rest 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dupny Qarzeł Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 3 minuty temu, rest napisał: mówie kiedyś jak grałem nie było wg i jak dostałem od ciebie komunikat żebym wysłał link do wg na @say_team to szukałem po internecie co to jest. Po wejściu na stronę, serwery automatycznie wykrywają system i rekomendują wersję oprogramowania. Ponadto - po wejściu na stronę, od razu jest napisane, że trzeba wkleić to do CMD, czego nie da się nie zauważyć: 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urlop Bo chcę latać Opublikowano 8 Lutego Urlop Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Zamykam temat jak ktoś z UBT będzie miał czas to rozpatrzy to odwołanie. Dajcie nam czas. Zamykam z powodu spamu. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hattrik Opublikowano 9 Lutego UBTeam Udostępnij Opublikowano 9 Lutego Rejestrując się na forum akceptujesz wszystkie zasady jak i obowiązki jako gracz, czy każda inna ranga. Dostałeś informacje o wargodzie, jak wspomniał admin banujący. Powiedział Ci, jak pobrać wargoda jak i dostałeś podstawowe instrukcje dotyczące zrobienia go. Wystarczyło nie zamykać CS'a i zrobić skana przy odpalonym. (Tak, wklejając komendy działa to tak samo.) Według regulaminu ban zostaje. Ucieczka = ban Przykro mi. 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hattrik Opublikowano 9 Lutego UBTeam Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi