ʙᴇᴛᴛᴇʀ ᴛʜᴀɴ ᴜ Opublikowano 27 Lutego Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 1. Nick podczas gry: ʙᴇᴛᴛᴇʀ ᴛʜᴀɴ ᴜ 2. IP/SteamID: STEAM_0:0:534618468 3. Data i godzina otrzymania bana: 27.02.2025 - 14:46:06 4. Nick admina banującego: Dupny Qarzeł 5. Typ serwera: bf2 6. Nazwa mapy: de_lidl 7. Link do screenshotów https://www.mediafire.com/file/jw9dz3w019crcx6/ssy.zip/file no cóż macie mnie i moje modele, nawet chyba nie ma po co sie odwoływać a wstawiam to żeby każdy wiedział że to nie aim tylko modele :P Miło było ale sie skończyło 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Szlugów Bo chcę latać Opublikowano 27 Lutego Smakosz Szlugów Udostępnij Opublikowano 27 Lutego Podmieniane modele (ESL) Śmieszne, że ludzie jeszcze w tych czasach tego używają Żegnam. Bez UB 3 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Szlugów Bo chcę latać Opublikowano 27 Lutego Smakosz Szlugów Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi