ʙᴇᴛᴛᴇʀ ᴛʜᴀɴ ᴜ Opublikowano 27 Lutego Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 1. Nick podczas gry: ʙᴇᴛᴛᴇʀ ᴛʜᴀɴ ᴜ 2. IP/SteamID: STEAM_0:0:534618468 3. Data i godzina otrzymania bana: 27.02.2025 - 14:46:06 4. Nick admina banującego: Dupny Qarzeł 5. Typ serwera: bf2 6. Nazwa mapy: de_lidl 7. Link do screenshotów https://www.mediafire.com/file/jw9dz3w019crcx6/ssy.zip/file no cóż macie mnie i moje modele, nawet chyba nie ma po co sie odwoływać a wstawiam to żeby każdy wiedział że to nie aim tylko modele :P Miło było ale sie skończyło 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urlop Bo chcę latać Opublikowano 27 Lutego Urlop Udostępnij Opublikowano 27 Lutego Podmieniane modele (ESL) Śmieszne, że ludzie jeszcze w tych czasach tego używają Żegnam. Bez UB 3 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urlop Bo chcę latać Opublikowano 27 Lutego Urlop Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi