neyzu Opublikowano 6 Marca Udostępnij Opublikowano 6 Marca Nick podczas gry:neyzu IP/SteamID:STEAM_0:1:507158268 Typ serwera: DD2 [LOSOWANIE sVIPa][Steam/Nocny VIP][eVIP/sVIP][Skiny]@FragArena.pl (de_dust2) Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: Bo chce latać Data, godzina otrzymania bana: 06.03.2025 - 21:25:05 Wyjaśnienie: W ogóle nie rozumiem sytuacji , dostałem bana za AB ( w zasadzie to nie wiem co to jest ) świeżo po zakupie sVipa. Chciałbym się dowiedzieć za co jest ten ban. Dodatkowo mam w swojej historii gracza bana z 17.02.2025 jak nawet wtedy csa zaistalowanego nie miałem + to nie jest moje SteamID. Chciałbym otrzymać jakieś wyjaśnienie. Wydruk z konsoli: [FB]-------------------------------------[FB] ||| Zostales zbanowany ||| Nick: neyzu ||| IP: 5.173.206.98 ||| SteamID: STEAM_0:1:507158268 ||| Przez admina: Bo chce latać ||| Powod: AB ||| Czas nadania bana: 06.03.2025 - 21:25:05 ||| Dlugosc bana: Permanentnie ||| Serwer: DD2 [LOSOWANIE sVIPa][Steam/Nocny VIP][eVIP/sVIP][Skiny]@FragArena.pl (de_dust2) ||| Wygasnie: Nigdy ||| Zapraszamy na FragArena.pl do wyjasnienia sytuacji [FB]-------------------------------------[FB] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Użytkownik Miesiąca SoBiEcIn. Opublikowano 7 Marca Użytkownik Miesiąca Udostępnij Opublikowano 7 Marca Witam juz ci wyjasniam przyczyne bana. Nizej przedstawiam screena gdzie ewidentnie widac, ze dostales bana 17.02 przez antyczita na serwie z powodem Aim detected. Owszem sid sie nie zgadza bo ty masz steama ale IP sie zgadza co do cyferki takze prosze nie opowiadac historyjek ze csa nie miales zainstalowanego. A moze twoj brat lub siostra grala ? Dla mnie jest wszystko klarowne. Wszedles na nsie poczitowales, dostales bana a teraz myslales ze jak inne sid to my tego nie zauwazymy najwidoczniej Ip masz koncowke zaslonietą ale jak tak bardzo bedziesz chcial moge dac calosc. Tak czy inaczej IP nie ma koncowki zmienionej tylko cyferka w cyferke jest taka sama. Bez UB 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Użytkownik Miesiąca SoBiEcIn. Opublikowano 7 Marca Użytkownik Miesiąca Udostępnij Opublikowano 7 Marca 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi