Sick Obsession Opublikowano 7 Marca Udostępnij Opublikowano 7 Marca Nick podczas gry: Sick Obsession IP/SteamID: STEAM_1:0:1812078151 Typ serwera: OnlyDD2 Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: nie wiem, voteban chyba znowu Data, godzina otrzymania bana: 07.03.2025 - 18:21:49 Wyjaśnienie: Siema, to znowu ja, nowy dzień, nowy voteban - ktoś chyba nie wiedział, że bramę na midzie da się skanować z awp, nie pozdrawiam kolegi, który mnie zbanował, bo znów nie moge se pograć i muszę czekać na Ub ;_; Znów dziś już nie pogram xD Wydruk z konsoli: [FB]-------------------------------------[FB] ||| Zostales zbanowany ||| Nick: Sick Obsession ||| IP: 89.64.80.232 ||| SteamID: STEAM_1:0:1812078151 ||| Przez admina: Anty-Cheat [DD2] ||| Powod: Czitowanie ||| Czas nadania bana: 07.03.2025 - 18:21:49 ||| Dlugosc bana: Permanentnie ||| Serwer: DD2 [LOSOWANIE sVIPa][Steam/Nocny VIP][eVIP/sVIP][Skiny]@FragArena.pl (de_dust2) ||| Wygasnie: Nigdy ||| Zapraszamy na FragArena.pl do wyjasnienia sytuacji [FB]------------------------------ 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Użytkownik Miesiąca SoBiEcIn. Opublikowano 7 Marca Użytkownik Miesiąca Udostępnij Opublikowano 7 Marca Gracz Maruda_Ryki proszony w czasie 24h rozpisac demko Maruda98xD chyba ty grasz z takim nickiem? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maruda98xD Opublikowano 7 Marca Udostępnij Opublikowano 7 Marca https://zippyshare.day/JzLzi0bY8NhUafP/file Cały mecz., wysrane mam na jakieś rozpisywanie, kazdy na serwerze widzial i kazdy zaglosowal. Nie bez powodu trzy razy banowany, typek ns, patrzy przez smoke, celność przez sciany gdy przebiegasz, fleshe nie robily wrazenia na nim i sie nie odwracal tylko central celność w model. 1 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Użytkownik Miesiąca SoBiEcIn. Opublikowano 7 Marca Użytkownik Miesiąca Udostępnij Opublikowano 7 Marca 4:00 +/- Sprawdziles piasek ale celownikiem leciales do piachu ale akurat do tego rogu gdzie ktos kampil. Ale powiedzmy ze normalne sprawdzanie 4:31 dla mnie troche dziwne ze od razu na gore patrzyles na anarchii a nie na krotko ale no powiedzmy ze wczensiej widziales slady krwi na gorze wiec niech bedzie ze czysta - 11:25 od razu wiedziales ze ktos jest na podescie ale byl tam smoke i nie byl widoczny model a ty idealnie celujesz awp na niego i oddajesz strzal lecz nie weszło. Pozniej dostajesz fleshe ale mimo wszystko elegancko widzisz i zabijasz przeciwnika + 16:06 Ewidentny przypal w tej akcji zalapales. Wiesz ze ktos jest na pochylni na A, Wychodzis zcelujesz na dol i po zielonej skrzynce a nagle idelanie na glowe modelu wyzej ktorego jeszcze nie widac a ty myslales ze to legit xdxd + 17:13 Marude zabijasz bo go widziales. Sam skan jest normalny ale pozniej idzie smoke i nie widac ze ktos tam przeskakuje a ty tez idelanie w model walisz przez brame +/- 18:44 Tez przypal xd Chlopa nie widac za murka na gali ale ty juz celujesz celownikiem idealnie podarzasz za jego modelem i pozniej skaczesz dopiero aby go ujzec + 19:48 Ten sam schemat. Smoke na midzie, nie widac ze ktos przeskakuje (male okinko sobie zostawiles wiec tez bylo by ciezko kogos dostrzec) a mimo to idealnie w model skan wchodzi jak przeskoczyli Za czesto cos ci sie to zdarza + Podsumowując, bardzo mi przykro lecz demko jest spalone. 4 akcje i pare takich +/-. UB Team niech ktos jeszcze obejrzy i zadecyduje 1 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urlop Bo chcę latać Opublikowano 7 Marca Urlop Udostępnij Opublikowano 7 Marca Oglądałem to demko i są akcje +/- ale są też +b. W Twoim przypadku są akcje, na których celujesz przez smoke/ wyczekujesz aż model przebiega przez ten smoke i idealnie w niego trafiasz (to nie jest przypadek). IMO popierdalasz na WH. Żegnam, bez UB Maruda98xD otrzymuje nagrodę za brak rozpiski demka: https://bans.fragarena.pl/bans/11318.html 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urlop Bo chcę latać Opublikowano 7 Marca Urlop Udostępnij Opublikowano 7 Marca 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi