Skocz do zawartości

Zbiórka na Forum

Każda wpłata będzie dla nas bardzo cenna, ponieważ przyczyni się do rozwoju Forum, oraz odciąży nas po części finansowo.

Czytaj Całość
Hotnews

Redakcja FragArena.pl

Znajdziesz tutaj interesujące treści dotyczące naszej społeczności, które dodawane są codziennie abyś mógł/mogła każdego dnia przeczytać coś ciekawego.

Czytaj całość
Hotnews

Głosuj na nasze serwery

Za głosowanie na nasze serwery otrzymasz dodatkowe punkty reputacji!

Czytaj całość
Hotnews

Gry i Zabawy

Gry i Zabawy Zapraszamy.

Czytaj całość

Odwołanie Sick Obsession v2

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick podczas gry: Sick Obsession
  • IP/SteamID: STEAM_1:0:1812078151
  • Typ serwera: OnlyDD2
  • Nick admina od, którego dostałeś/aś bana:  nie wiem, voteban chyba znowu
  • Data, godzina otrzymania bana:  07.03.2025 - 18:21:49
  • Wyjaśnienie:  Siema, to znowu ja, nowy dzień, nowy voteban - ktoś chyba nie wiedział, że bramę na midzie da się skanować z awp, nie pozdrawiam kolegi, który mnie zbanował, bo znów nie moge se pograć i muszę czekać na Ub ;_; Znów dziś już nie pogram xD
  • Wydruk z konsoli: 
    [FB]-------------------------------------[FB]
    ||| Zostales zbanowany
    ||| Nick: Sick Obsession
    ||| IP: 89.64.80.232
    ||| SteamID: STEAM_1:0:1812078151
    ||| Przez admina: Anty-Cheat [DD2]
    ||| Powod: Czitowanie
    ||| Czas nadania bana: 07.03.2025 - 18:21:49
    ||| Dlugosc bana: Permanentnie
    ||| Serwer: DD2 [LOSOWANIE sVIPa][Steam/Nocny VIP][eVIP/sVIP][Skiny]@FragArena.pl (de_dust2)
    ||| Wygasnie: Nigdy
    ||| Zapraszamy na FragArena.pl do wyjasnienia sytuacji
    [FB]------------------------------
  • Haha 3

• Użytkownik Miesiąca

Gracz Maruda_Ryki proszony w czasie 24h rozpisac demko

Screenshot_20250307_183517_Chrome.jpg

Maruda98xD chyba ty grasz z takim nickiem?

• Lubię to! 2

image.png 

image.jpeg

image.jpeg

https://zippyshare.day/JzLzi0bY8NhUafP/file

Cały mecz., wysrane mam na jakieś rozpisywanie, kazdy na serwerze widzial i kazdy zaglosowal. 

Nie bez powodu trzy razy banowany, typek ns, patrzy przez smoke, celność przez sciany gdy przebiegasz, fleshe nie robily wrazenia na nim i sie nie odwracal tylko central celność w model.

• Super 1
  • Haha 4

• Użytkownik Miesiąca

4:00 +/-  Sprawdziles piasek ale celownikiem leciales do piachu ale akurat do tego rogu gdzie ktos kampil. Ale powiedzmy ze normalne sprawdzanie

4:31 dla mnie troche dziwne ze od razu na gore patrzyles na anarchii a nie na krotko ale no powiedzmy ze wczensiej widziales slady krwi na gorze wiec niech bedzie ze czysta -

11:25 od razu wiedziales ze ktos jest na podescie ale byl tam smoke i nie byl widoczny model a ty idealnie celujesz awp na niego i oddajesz strzal lecz nie weszło. Pozniej dostajesz fleshe ale mimo wszystko elegancko widzisz i zabijasz przeciwnika +

16:06 Ewidentny przypal w tej akcji zalapales. Wiesz ze ktos jest na pochylni na A, Wychodzis zcelujesz na dol i po zielonej skrzynce a nagle idelanie na glowe modelu wyzej ktorego jeszcze nie widac a ty myslales ze to legit xdxd +

17:13 Marude zabijasz bo go widziales. Sam skan jest normalny ale pozniej idzie smoke i nie widac ze ktos tam przeskakuje a ty tez idelanie w model walisz przez brame +/-

18:44 Tez przypal xd Chlopa nie widac za murka na gali ale ty juz celujesz celownikiem idealnie podarzasz za jego modelem i pozniej skaczesz dopiero aby go ujzec +

19:48 Ten sam schemat. Smoke na midzie, nie widac ze ktos przeskakuje (male okinko sobie zostawiles wiec tez bylo by ciezko kogos dostrzec) a mimo to idealnie w model skan wchodzi jak przeskoczyli :) Za czesto cos ci sie to zdarza +

Podsumowując, bardzo mi przykro lecz demko jest spalone. 4 akcje i pare takich +/-. UB Team niech ktos jeszcze obejrzy i zadecyduje 

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Piwko 2

image.png 

image.jpeg

image.jpeg

• Urlop

Oglądałem to demko i są akcje +/- ale są też +b. W Twoim przypadku są akcje, na których  celujesz przez smoke/ wyczekujesz aż model przebiega przez ten smoke i idealnie w niego trafiasz (to nie jest przypadek). IMO popierdalasz na WH. Żegnam, bez UB

Maruda98xD otrzymuje nagrodę za brak rozpiski demka: https://bans.fragarena.pl/bans/11318.html

• Lubię to! 2
  • Piwko 1

image.png

image.png

UBT Bo chcę latać.png

• Urlop
image.png

• Lubię to! 1

image.png

image.png

UBT Bo chcę latać.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania i polityka prywatności