shinxugod Opublikowano Środa o 15:04 Udostępnij Opublikowano Środa o 15:04 Nick podczas gry: shinxu IP/SteamID: STEAM_0:1:506383341 Typ serwera: only dd2 Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: zaden Data, godzina otrzymania bana: 12.03.2025 - 16:00:19 Wyjaśnienie: nie wiem o co chodzi ale ktos wpisal jakas komende xdd [VIP] ~HSM~ : voteban 432 Wydruk z konsoli: Zostales zbanowany ||| Nick: shinxu ||| IP: ||| SteamID: STEAM_0:1:506383341 ||| Przez admina: Anty-Cheat [DD2] ||| Powod: Czitowanie ||| Czas nadania bana: 12.03.2025 - 16:00:19 ||| Dlugosc bana: Permanentnie ||| Serwer: DD2 [LOSOWANIE sVIPa][Steam/Nocny VIP][eVIP/sVIP][Skiny]@FragArena.pl (de_dust2) ||| Wygasnie: Nigdy ||| Zapraszamy na FragArena.pl do wyjasnienia sytuacji [FB]-------------------------------------[FB] 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsyChoOo Opublikowano Środa o 15:16 Udostępnij Opublikowano Środa o 15:16 Bo latałeś odpalony gościu, vote z całego serwera na Ciebie poszło. Skany przez sciany, w biegu same głowy i jeszcze bh jak na skrypcie. Bo chcę latać, Środa o 16:04 Wypowiadać się mogą w tym dziale tylko: - osoba odwołująca się - admin banujący Admin CS 1.6 DD2 Admin CS 1.6 BF2 Admin CS 1.6 ZOMBIE BIOHAZARD - osoby z rangą UB Team CS 1.6 Moderator Junior Admin Administrator Własciciel Własciciel Serwera BF2 Własciciel Serwera ZOMBIE - świadkowie (wypowiedzi wyłącznie z załączonymi dowodami takimi jak demko, screeny) - osoba ubiegająca się o stanowisko UB Team 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shinxugod Opublikowano Środa o 15:33 Autor Udostępnij Opublikowano Środa o 15:33 z calego serwera 2 osoby xd zobacz sobie demko pozdro 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urlop Bo chcę latać Opublikowano Środa o 15:46 Urlop Udostępnij Opublikowano Środa o 15:46 shinxu wrzuć swojego pova nagrał Ci się w csstrike. EDIT: Nie ma co oglądać. Demko trwa AŻ 3 MINUTY. Demko czyste, UB Ps. Drodzy Użytkownikjak robicie vote to róbcie je z głową. Najlepiej jakby pod koniec mapy zrobić takowe vote. Na początku nie ma to sensu. Jeżeli nie jest się pewnym to mamy takie coś jak dział zgłoś czitera. Nikt was nie zje jak gracz okaże się czysty. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urlop Bo chcę latać Opublikowano Środa o 18:04 Urlop Udostępnij Opublikowano Środa o 18:04 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi