Bażant Opublikowano 16 Marca Udostępnij Opublikowano 16 Marca Nick podczas gry: Naznaczony Typ serwera: dd2 Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: sobiecin Data, godzina otrzymania bana: 15.03.2025 - 18:46:24 Wyjaśnienie: Dostałem słusznego bana za reklame. Jednakże mój znajomych mający to samo ip ma tu vipa i tu gra i bardzo sie zasmucił i płakunia. Wydruk z konsoli: nie mam drukarki w domu 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UB Team CS 1.6 Bo chcę latać Opublikowano 16 Marca UBTeam UB Team CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 16 Marca Ban jest nadany na Sida - https://bans.fragarena.pl/bans/11407.html Także nawet jeśli Twój koleś ma to samo IP to wejdzie na serwer bez problemu. Trzeba było wcześniej myśleć a nie teraz płakać. Ty nie masz drukarki ja nie mam czasu na Twoje bzdury. Żegnam. 1 2 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UB Team CS 1.6 Bo chcę latać Opublikowano 16 Marca UBTeam UB Team CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi