Bażant Opublikowano 16 Marca Udostępnij Opublikowano 16 Marca Nick podczas gry: Naznaczony Typ serwera: dd2 Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: sobiecin Data, godzina otrzymania bana: 15.03.2025 - 18:46:24 Wyjaśnienie: Dostałem słusznego bana za reklame. Jednakże mój znajomych mający to samo ip ma tu vipa i tu gra i bardzo sie zasmucił i płakunia. Wydruk z konsoli: nie mam drukarki w domu 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urlop Bo chcę latać Opublikowano 16 Marca Urlop Udostępnij Opublikowano 16 Marca Ban jest nadany na Sida - https://bans.fragarena.pl/bans/11407.html Także nawet jeśli Twój koleś ma to samo IP to wejdzie na serwer bez problemu. Trzeba było wcześniej myśleć a nie teraz płakać. Ty nie masz drukarki ja nie mam czasu na Twoje bzdury. Żegnam. 1 2 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urlop Bo chcę latać Opublikowano 16 Marca Urlop Udostępnij Opublikowano 16 Marca 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi