Skocz do zawartości

Zbiórka na Forum

Każda wpłata będzie dla nas bardzo cenna, ponieważ przyczyni się do rozwoju Forum, oraz odciąży nas po części finansowo.

Czytaj Całość
Hotnews

Redakcja FragArena.pl

Znajdziesz tutaj interesujące treści dotyczące naszej społeczności, które dodawane są codziennie abyś mógł/mogła każdego dnia przeczytać coś ciekawego.

Czytaj całość
Hotnews

Głosuj na nasze serwery

Za głosowanie na nasze serwery otrzymasz dodatkowe punkty reputacji!

Czytaj całość
Hotnews

Gry i Zabawy

Gry i Zabawy Zapraszamy.

Czytaj całość

Odwołanie mishelyo

mishelyo

Rekomendowane odpowiedzi

Nick podczas gry: mishelyo

IP/SteamID: STEAM_0:1:109152482

Typ serwera:  DD2 [LOSOWANIE sVIPa][Steam/Nocny VIP][eVIP/sVIP][Skiny]@FragArena.pl (de_dust2)

Nick admina od, którego dostałeś/aś bana:  Bo chce latać

Data, godzina otrzymania bana:  25.03.2025 - 19:14:44

Wyjaśnienie:  Witam na wstępie chciałbym przeprosić Admina - Bo chce latać za moją niekompetencje oraz problem który stworzyłem. A mianowicie podczas wieczornej rozgrywki na serwerze wzbudziłem podejrzenia wyżej wymienionego admina który postanowił mnie sprawdzić Wargodem? Niestety przez moje roztargnięcie oraz brak doświadczenia z takimi sposobami weryfikacji graczy nie podołałem i nie wykonałem poprawnie przesłanych w konsoli poleceń a mianowicie po pobraniu programu i włączeniu go kliknąłem scan ale niestety wyskakiwał identyczny komunikat  jak zaznaczony na załączniku po kilku próbach wyłączyłem csa odpaliłem ponownie połączyłem sie z serwerem i próbowałem ponownie scanować niestety w konsekwencji zostałem zbanowany - mój błąd, niestety po fakcie doczytałem na stronie wargoda ze jest rozwiązanie na dany error - zadziałał trochę stres - przepraszam. Chciałbym dodać że nie chciałem uniknąć weryfikacji(w załącznikach prześle screenshoty potwierdzające moje słowa) ale niestety zostałem pokonany przez nieznany mi dotąd program. Rozumiem że złamałem regulamin oraz zasady panujące na serwerze i powinienem ponieść konsekwencję bo faktycznie wyszedłem podczas wargoda ale nie dlatego ze miałem coś do ukrycia - nie wydaję mi się żeby mój gameplay był na bardzo wysokim poziomie utrzymuje się jakoś w trzeciej dziesiątce rankingu. Jeżeli jest możliwość prosiłbym o rozpisanie demka na moją osobę. Reasumując prosiłbym o UB lub zmniejszenie jakkolwiek nadanej kary. Pozdrawiam mishelyo. 

fragarena1.thumb.png.20573d759ab5807e5f2efad84f6bed77.png 

Wydruk z konsoli:  [FB]-------------------------------------[FB]
||| Zostales zbanowany
||| Nick: mishelyo
||| IP: 91.232.191.80
||| SteamID: STEAM_0:1:109152482
||| Przez admina: Bo chce latać
||| Powod: Wyj?cie podczas Wargoda
||| Czas nadania bana: 25.03.2025 - 19:14:44
||| Dlugosc bana: Permanentnie
||| Serwer: DD2 [LOSOWANIE sVIPa][Steam/Nocny VIP][eVIP/sVIP][Skiny]@FragArena.pl (de_dust2)
||| Wygasnie: Nigdy
||| Zapraszamy na FragArena.pl do wyjasnienia sytuacji
[FB]-------------------------------------[FB]
Kicked by Console: "Jestes zbanowany. Sprawdz swoja konsole."
Kicked :"Jestes zbanowany. Sprawdz swoja konsole."

• Lubię to! 1

• Urlop

mishelyo wrzuć swojego pova na dowolny hosting.  Nagrał Ci się w csstrike. 

• Lubię to! 1

image.png

image.png

UBT Bo chcę latać.png

• Smakosz Blantów

Witam, odnosnie tego pova  mishelyo ma on nazwe DD2_[LOSOWANIE_svipa........] Wrzuc go na hosting np. megawrzuta.pl lecz wszedles jeszcze raz na serwer i pov sie nadpisal i chyba bedzie lipa.

Na pewno musisz zrobic wargoda lecz wczesniej wejdz w steam-biblioteka-prawym przyciskiem myszy w csa kliknac i wejsc w wlasciwosci. Pozniej w wersji beta zmieniasz na Steam legacy. Pozniej pobierz wersje na win7 najlepiej. Na pewno wyjdzie. Wklej tutaj link lub daj znac ze zrobiles w ciagu 24h. 

Masz tutaj poradnik jakbys nie dalej nie wiedzial

Edit. Panu juz podziekujemy. Wargod znalazl pliki w appdacie po hpp. Widac ze czitowales i usuwales pliki, w tej sytuacji nie moge wykluczyc ze w dniu bana grales na tym scierwie i teraz kasowales zeby zrobic wargoda. Nawet nie dales znac ze zrobiles skana wiec przykro mi BRAK UB .

Link do skana i screen ponizej.

https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=3051656

Screenshot_20250327_072741_Chrome.jpg

• Lubię to! 3
  • Piwko 1

image.png 

image.jpeg

image.jpeg

• Smakosz Blantów
image.png

• Lubię to! 3

image.png 

image.jpeg

image.jpeg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania i polityka prywatności