mishelyo Opublikowano 25 Marca Udostępnij Opublikowano 25 Marca Nick podczas gry: mishelyo IP/SteamID: STEAM_0:1:109152482 Typ serwera: DD2 [LOSOWANIE sVIPa][Steam/Nocny VIP][eVIP/sVIP][Skiny]@FragArena.pl (de_dust2) Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: Bo chce latać Data, godzina otrzymania bana: 25.03.2025 - 19:14:44 Wyjaśnienie: Witam na wstępie chciałbym przeprosić Admina - Bo chce latać za moją niekompetencje oraz problem który stworzyłem. A mianowicie podczas wieczornej rozgrywki na serwerze wzbudziłem podejrzenia wyżej wymienionego admina który postanowił mnie sprawdzić Wargodem? Niestety przez moje roztargnięcie oraz brak doświadczenia z takimi sposobami weryfikacji graczy nie podołałem i nie wykonałem poprawnie przesłanych w konsoli poleceń a mianowicie po pobraniu programu i włączeniu go kliknąłem scan ale niestety wyskakiwał identyczny komunikat jak zaznaczony na załączniku po kilku próbach wyłączyłem csa odpaliłem ponownie połączyłem sie z serwerem i próbowałem ponownie scanować niestety w konsekwencji zostałem zbanowany - mój błąd, niestety po fakcie doczytałem na stronie wargoda ze jest rozwiązanie na dany error - zadziałał trochę stres - przepraszam. Chciałbym dodać że nie chciałem uniknąć weryfikacji(w załącznikach prześle screenshoty potwierdzające moje słowa) ale niestety zostałem pokonany przez nieznany mi dotąd program. Rozumiem że złamałem regulamin oraz zasady panujące na serwerze i powinienem ponieść konsekwencję bo faktycznie wyszedłem podczas wargoda ale nie dlatego ze miałem coś do ukrycia - nie wydaję mi się żeby mój gameplay był na bardzo wysokim poziomie utrzymuje się jakoś w trzeciej dziesiątce rankingu. Jeżeli jest możliwość prosiłbym o rozpisanie demka na moją osobę. Reasumując prosiłbym o UB lub zmniejszenie jakkolwiek nadanej kary. Pozdrawiam mishelyo. Wydruk z konsoli: [FB]-------------------------------------[FB] ||| Zostales zbanowany ||| Nick: mishelyo ||| IP: 91.232.191.80 ||| SteamID: STEAM_0:1:109152482 ||| Przez admina: Bo chce latać ||| Powod: Wyj?cie podczas Wargoda ||| Czas nadania bana: 25.03.2025 - 19:14:44 ||| Dlugosc bana: Permanentnie ||| Serwer: DD2 [LOSOWANIE sVIPa][Steam/Nocny VIP][eVIP/sVIP][Skiny]@FragArena.pl (de_dust2) ||| Wygasnie: Nigdy ||| Zapraszamy na FragArena.pl do wyjasnienia sytuacji [FB]-------------------------------------[FB] Kicked by Console: "Jestes zbanowany. Sprawdz swoja konsole." Kicked :"Jestes zbanowany. Sprawdz swoja konsole." 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urlop Bo chcę latać Opublikowano 25 Marca Urlop Udostępnij Opublikowano 25 Marca mishelyo wrzuć swojego pova na dowolny hosting. Nagrał Ci się w csstrike. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mishelyo Opublikowano 26 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca Bo chcę latać Które mam wrzucić? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Blantów SoBiEcIn. Opublikowano 26 Marca Smakosz Blantów Udostępnij Opublikowano 26 Marca Witam, odnosnie tego pova mishelyo ma on nazwe DD2_[LOSOWANIE_svipa........] Wrzuc go na hosting np. megawrzuta.pl lecz wszedles jeszcze raz na serwer i pov sie nadpisal i chyba bedzie lipa. Na pewno musisz zrobic wargoda lecz wczesniej wejdz w steam-biblioteka-prawym przyciskiem myszy w csa kliknac i wejsc w wlasciwosci. Pozniej w wersji beta zmieniasz na Steam legacy. Pozniej pobierz wersje na win7 najlepiej. Na pewno wyjdzie. Wklej tutaj link lub daj znac ze zrobiles w ciagu 24h. Masz tutaj poradnik jakbys nie dalej nie wiedzial Edit. Panu juz podziekujemy. Wargod znalazl pliki w appdacie po hpp. Widac ze czitowales i usuwales pliki, w tej sytuacji nie moge wykluczyc ze w dniu bana grales na tym scierwie i teraz kasowales zeby zrobic wargoda. Nawet nie dales znac ze zrobiles skana wiec przykro mi BRAK UB . Link do skana i screen ponizej. https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=3051656 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Blantów SoBiEcIn. Opublikowano Czwartek o 06:36 Smakosz Blantów Udostępnij Opublikowano Czwartek o 06:36 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi