Mario Opublikowano 3 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia SIemka ||| Nick: MaRiO Mp3 ||| IP: 83.249.192.247 ||| SteamID: STEAM_0:1:221047069 ||| Przez admina: Anty-Cheat [DD2] ||| Powod: Aim Detected ||| Czas nadania bana: 03.04.2025 - 20:55:36 ||| Dlugosc bana: 1 miesiac ||| Serwer: DD2 [LOSOWANIE sVIPa][Steam/Nocny VIP][eVIP/sVIP][Skiny]@FragArena.pl (de_dust2) Gralem 2 mapy bez zadnego problemu , zaladowala sie 3 mapa bieglem na gale , scielo mnie i wysadzilo mi bana moze po 30sek gry , niestety nie mam screenow 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hattrik Opublikowano 4 Kwietnia UBTeam Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia Przejrzałem mape poprzednią, wyglądało wszystko spoko, zaczęła się kolejna i tak jak mówisz, dwie lekkie scinki Ci aimdetected wystrzeliły. Bana zdejmuje. 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hattrik Opublikowano 4 Kwietnia UBTeam Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi