20sec Opublikowano 7 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia Nick podczas gry: djs0 IP/SteamID: STEAM_0:1:815758576 Typ serwera: DD2 Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: SoBiEcIn. Data, godzina otrzymania bana: 05.04.2025, 12:50:09 Wyjaśnienie: No wszedłem na jedną skrzynkę na B i użyłem skroll'a po skokach. Wiem, że zawiniłem, przyznaje się do błędu bo to normalne, ale zrozumiałem powód i chciałbym wrócić do gry. Sorka za to i liczę na pozytywne rozpatrzenie mojej apelacji... Wydruk z konsoli: Dam z bansa, bo z konsoli już nie widze. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Użytkownik Miesiąca SoBiEcIn. Opublikowano 7 Kwietnia Użytkownik Miesiąca Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia Juz nie bede cie o pova prosil bo nie potrzebny. link do dema: http://782064.hltv2.pukawka.pl/hltv-2504051237-de_dust2-1743849420-1743850620.zip 5:55 - gsy 6:17- po 2xjump palisz rolke (Nadmierne rozpedzanie) . 7:17 - tu tez chwiklowe przyspieszenie aby zabrac pake chociaz przymknal bym na to oko +/- 10:49 tu tez cie ponioslo na wyjsciu z tej anarchi. Do skrzynki rozpedzony na rolce 12:55 pierwsze wskoczenie na txt (skrzynka przy wyjsciu z trupa na B ) 13:11 Wejscie na txt i stanie na niej 13:17 gsy na wyjsciu z bramy na B Godzinę temu, 20sec napisał: No wszedłem na jedną skrzynkę na B i użyłem skroll'a po skokach. Jak widac nie raz. Zreszta juz bana za rolke miales jak widac ponizej A juz nie wspomne o spamowaniu na u@ kiedy bedzie darmowy admin jak na innych sieciach itd xd NIzej podsylam regulamin na podstawie ktorego dostales bana na tydzien Z racji tego, ze to ja bylem adminem banującym takze zostawiam temat chlopakom do zadecydowania z UB Team CS 1.6 1.12 Zabrania się używania GS'ow, SGS'ow, SGJ'ot itp --> [Ban 1 dzień, 7 dni, perm] 1.13 Zabrania się nadużywania stref na serwerze, nadmiernego tzw. "podwójnego duck'a" czyli rozpędzania się do bardzo szybkich prędkości --> [Ban 1 dzień, 7 dni, perm] Pozdrawiam Edit. 20sec To przedstaw demko i czasy. jakies dowody a nie mi gadasz jakies brednie. Koncze z toba gadke bo jest dziwna 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
20sec Opublikowano 7 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia (edytowane) 45 minut temu, SoBiEcIn. napisał: Juz nie bede cie o pova prosil bo nie potrzebny. link do dema: http://782064.hltv2.pukawka.pl/hltv-2504051237-de_dust2-1743849420-1743850620.zip 5:55 - gsy 6:17- po 2xjump palisz rolke (Nadmierne rozpedzanie) . 7:17 - tu tez chwiklowe przyspieszenie aby zabrac pake chociaz przymknal bym na to oko +/- 10:49 tu tez cie ponioslo na wyjsciu z tej anarchi. Do skrzynki rozpedzony na rolce 12:55 pierwsze wskoczenie na txt (skrzynka przy wyjsciu z trupa na B ) 13:11 Wejscie na txt i stanie na niej 13:17 gsy na wyjsciu z bramy na B Jak widac nie raz. Zreszta juz bana za rolke miales jak widac ponizej A juz nie wspomne o spamowaniu na u@ kiedy bedzie darmowy admin jak na innych sieciach itd xd NIzej podsylam regulamin na podstawie ktorego dostales bana na tydzien Z racji tego, ze to ja bylem adminem banującym takze zostawiam temat chlopakom do zadecydowania z UB Team CS 1.6 1.12 Zabrania się używania GS'ow, SGS'ow, SGJ'ot itp --> [Ban 1 dzień, 7 dni, perm] 1.13 Zabrania się nadużywania stref na serwerze, nadmiernego tzw. "podwójnego duck'a" czyli rozpędzania się do bardzo szybkich prędkości --> [Ban 1 dzień, 7 dni, perm] Pozdrawiam W takim razie jak byłem u pewnej osoby na live na tt, kilka osób z tej sieci wypowiadało się, że ty i major, powinniście dawno wylecieć na bana, bo banujecie kogoś, a wy jesteście jakimiś szefami że siebie nie widzicie? Żałosne, ale nie będę się kłócić bo apeluje o dostanie unbana, szansy która chciałbym wykorzystać Edytowane 7 Kwietnia przez 20sec 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urlop Vac banned Opublikowano 8 Kwietnia Urlop Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia Nie ma odstępstw, palisz rolkę nagminnie = łamiesz regulamin serwera. Ciesz się, że Sobiecin dał Ci bana tylko na tydzień. Następnym razem jak zostaniesz złapany na rolce to będziesz mógł od razu rozglądać się za nowym serwerem do gry Brak UB 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urlop Vac banned Opublikowano 8 Kwietnia Urlop Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi