Skocz do zawartości

Zbiórka na Forum

Każda wpłata będzie dla nas bardzo cenna, ponieważ przyczyni się do rozwoju Forum, oraz odciąży nas po części finansowo.

Czytaj Całość
Hotnews

Redakcja FragArena.pl

Znajdziesz tutaj interesujące treści dotyczące naszej społeczności, które dodawane są codziennie abyś mógł/mogła każdego dnia przeczytać coś ciekawego.

Czytaj całość
Hotnews

Głosuj na nasze serwery

Za głosowanie na nasze serwery otrzymasz dodatkowe punkty reputacji!

Czytaj całość
Hotnews

Gry i Zabawy

Gry i Zabawy Zapraszamy.

Czytaj całość

Prośba o UNBAN Twuj Stary

TwujStary

Rekomendowane odpowiedzi

Nick podczas gry: Twuj Stary

IP/SteamID: STEAM_0:0:100561574

Typ serwera:  COD 1001 LEVEL  \\ [* COD 1001 LEVEL | 2 PERKI | KLANY *] *FRAGARENA.PL*  (cs_alenmak)

Nick admina od, którego dostałeś/aś bana:  Gryzon

Data, godzina otrzymania bana:  22.05.2025 - 20:48:08

Wyjaśnienie:  Co tu wyjaśniać, latam sobie, gram i byliśmy na dziwnej mapie (nawet jej nie znam) strasznie mała z hostami(?) no i przeskanowałem kolege który mnie zbanował przez drzwi kierujące do hostów (poprostu intuicja) i dostałem instant bana z tego powodu. Mam rozumieć, że przez ściany skanować nie wolno? Ban jest totalnie bez sensu i nie słuszny, demka nie mam oraz nie udało mi się złapać powtórki z AMD  ale jak czytałem zasady to Admin banujący ma demko oraz musi je opisać więc poproszę o te demko w tym temacie albo z osobami wyżej się dogadać na ten temat bo to jest śmieszne, w csa gram od X lat w CS:GO/2 też. Proproszę o szybką odpowiedź :D i mam nadzieje że ban zostanie zdjęty. Ban za niewinność. Trzeba umieć grać poprostu co ja poradze :c. 

Edit: Nawet się doinformowałem i widzę, że jesteś Właścicielem serwera COD MOD, czyli prawdopodobnie nie musisz z innymi tego uzgadniać no cóż ale kara wymierzona w moją strone nie jest w żaden sposób poprawna tyle mogę powiedzieć 

Wydruk z konsoli:  

[FB]-------------------------------------[FB]
||| Zostales zbanowany
||| Nick: Twuj Stary
||| IP: ****************
||| SteamID: STEAM_0:0:100561574
||| Przez admina: Gryzon
||| Powod: Czitowanie
||| Czas nadania bana: 22.05.2025 - 20:48:08
||| Dlugosc bana: Permanentnie
||| Serwer: [* COD 1001 LEVEL | 2 PERKI | KLANY *] *FRAGARENA.PL*  (cs_alenmak)
||| Wygasnie: Nigdy
||| Zapraszamy na FragArena.pl do wyjasnienia sytuacji
[FB]-------------------------------------[FB]

Edytowane przez TwujStary
  • Haha 2
  • WOW 1
  • Zmieszany 1

• Własciciel
Właściciel

No to tak ze się wypowiem dokładam demko i od minuty 32;18 zaczynasz ładnie skanować a dalej niech poda 3 spalone akcje  Gryzon

hltv-2505221955-de_dust2-1747936500-1747939380.zip

UB Team CS 1.6niech decyduje :) po 3 spalonych akcjach niech tylko wypisze Gryzon :D 

• Lubię to! 3

46:15 Odradzasz się i od razu wychylasz na przeciwnika, tak mogłeś go słyszeć , lecz nie mogłeś wiedzieć że  to przeciwnik i wychylić z pre fire

46:28 Przeskok celownika na przeciwnika i skan na gale i od razu trafienie.

47:40 Skan drzwi co prawda mogłeś widzieć przeciwnika wcześniej jak przebiegał , lecz idealny skan pierwszy strzał i już trafienie 

Wygląda tak jakbyś włączał sobie wh oraz aim lock pod klawiszem.

• Lubię to! 3
  • Piwko 1

Opublikowano (edytowane)

W minucie 32:04 widać jak przechodzi przeciwnik, dlatego skanowałem tamtą ściane.

46:15 moment w którym przejąłem bota bo klikając LPM ciągle żeby znaleźć bota żeby go przejąć to widziałem, że tam idzie

46:28 ciekawy moment, tak myślałem, że tutaj on sie znajdzie, cofnijcie z 5 sekund wcześniej i widać na gali głowe przeciwnika + miałem odpalone UAV, dlaczego do niego strzelałem przez ściane? Bo po 1 widziałem jego głowe, po drugie było odpalone UAV przypominam więc widziałem na radarze, że znajduje się nad moją głową i zacząłem strzelać, wygląda to jak wh i aim bo taka jest ta klasa że nie ma rozrzutu minuta 45:35 moment w którym odpalam UAV i Counter UAV widzę jak ten celownik przeleciał na ten sufit, być może lag? tylko że ja laga w tamtym momencie nie odczułem

47:40 jest moment że go słychać, że podszedł pod drzwi i poprostu poszedł skan na te miejsce również cofnijcie sobie ten moment z 5 sekund i wsłuchajcie się na to, że po zastrzeleniu 1 przeciwnika było go  słychać jak tam podszedł

Edit: wyprzedzam pytanie, dlaczego widziałem jego głowe a nie strzelałem, nie było pewne czy to przeciwnik czy nie dlatego po spojrzeniu na radar (czerwony znaczek) wiedziałem, że jest to przeciwnik i poszedł taktyczny skan

Jeśli coś jeszcze jest dla was "nie wytłumaczalne" to ja się na każdą minute w grze wypowiem bo wiem co miałem wtedy w głowie, co odpalałem przez KS i jak do tego doszedłem, że ktoś tam jest albo nie 

Dlatego też minuta 46:15 jest słaba z tego względu że to jest odrazu po przejęciu bota to wiadomo, że po klikaniu LPM można zobaczyć kto gdzie stoi :p

Edit2: Tak sobie spojrzałem jeszcze na te demko i to nie raz mam laga, może to przez mojego neta bo nie oszukujmy się szybkiego nie mam, skan ct np w minucie 37:44  widać też, że mam mini laga i to nie tylko tu to pokazuje ale za dużo wypisywania

Chyba koniec mojego pisania, czekam na werdykt

oj sorki za kolejną odp chciałem tamto edytować ^ ^ ^ ^

Edytowane przez TwujStary
  • Lubię to! 1

32:04 - czyste, slyszal trupa, poszedl b, wcelowal sie.-b

46:15 - -b, slyszal

46:28 - +/-b

47:40 - rowniez slychac. -b

1 dziwny szejk nie jest wystarczający by spalić, takie moje zdanie. I na temat tego flicka moze byc wiele "teorii" przykladowy lekki lag, gdzie wczesniej chlopa widzial, na perkach z codmoda sie nie znam, ale mozliwe, ze mogl go widziec w jakims perku. Pozdrawiam, taki moj werdykt 

• Lubię to! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania i polityka prywatności