TwujStary Opublikowano 22 Maja Udostępnij Opublikowano 22 Maja (edytowane) Nick podczas gry: Twuj Stary IP/SteamID: STEAM_0:0:100561574 Typ serwera: COD 1001 LEVEL \\ [* COD 1001 LEVEL | 2 PERKI | KLANY *] *FRAGARENA.PL* (cs_alenmak) Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: Gryzon Data, godzina otrzymania bana: 22.05.2025 - 20:48:08 Wyjaśnienie: Co tu wyjaśniać, latam sobie, gram i byliśmy na dziwnej mapie (nawet jej nie znam) strasznie mała z hostami(?) no i przeskanowałem kolege który mnie zbanował przez drzwi kierujące do hostów (poprostu intuicja) i dostałem instant bana z tego powodu. Mam rozumieć, że przez ściany skanować nie wolno? Ban jest totalnie bez sensu i nie słuszny, demka nie mam oraz nie udało mi się złapać powtórki z AMD ale jak czytałem zasady to Admin banujący ma demko oraz musi je opisać więc poproszę o te demko w tym temacie albo z osobami wyżej się dogadać na ten temat bo to jest śmieszne, w csa gram od X lat w CS:GO/2 też. Proproszę o szybką odpowiedź i mam nadzieje że ban zostanie zdjęty. Ban za niewinność. Trzeba umieć grać poprostu co ja poradze :c. Edit: Nawet się doinformowałem i widzę, że jesteś Właścicielem serwera COD MOD, czyli prawdopodobnie nie musisz z innymi tego uzgadniać no cóż ale kara wymierzona w moją strone nie jest w żaden sposób poprawna tyle mogę powiedzieć Wydruk z konsoli: [FB]-------------------------------------[FB] ||| Zostales zbanowany ||| Nick: Twuj Stary ||| IP: **************** ||| SteamID: STEAM_0:0:100561574 ||| Przez admina: Gryzon ||| Powod: Czitowanie ||| Czas nadania bana: 22.05.2025 - 20:48:08 ||| Dlugosc bana: Permanentnie ||| Serwer: [* COD 1001 LEVEL | 2 PERKI | KLANY *] *FRAGARENA.PL* (cs_alenmak) ||| Wygasnie: Nigdy ||| Zapraszamy na FragArena.pl do wyjasnienia sytuacji [FB]-------------------------------------[FB] Edytowane 22 Maja przez TwujStary 2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Własciciel Torcik Opublikowano 22 Maja Właściciel Własciciel Udostępnij Opublikowano 22 Maja No to tak ze się wypowiem dokładam demko i od minuty 32;18 zaczynasz ładnie skanować a dalej niech poda 3 spalone akcje Gryzon hltv-2505221955-de_dust2-1747936500-1747939380.zip UB Team CS 1.6niech decyduje po 3 spalonych akcjach niech tylko wypisze Gryzon 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gryzon Opublikowano 22 Maja Udostępnij Opublikowano 22 Maja 46:15 Odradzasz się i od razu wychylasz na przeciwnika, tak mogłeś go słyszeć , lecz nie mogłeś wiedzieć że to przeciwnik i wychylić z pre fire 46:28 Przeskok celownika na przeciwnika i skan na gale i od razu trafienie. 47:40 Skan drzwi co prawda mogłeś widzieć przeciwnika wcześniej jak przebiegał , lecz idealny skan pierwszy strzał i już trafienie Wygląda tak jakbyś włączał sobie wh oraz aim lock pod klawiszem. 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwujStary Opublikowano 22 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja (edytowane) W minucie 32:04 widać jak przechodzi przeciwnik, dlatego skanowałem tamtą ściane. 46:15 moment w którym przejąłem bota bo klikając LPM ciągle żeby znaleźć bota żeby go przejąć to widziałem, że tam idzie 46:28 ciekawy moment, tak myślałem, że tutaj on sie znajdzie, cofnijcie z 5 sekund wcześniej i widać na gali głowe przeciwnika + miałem odpalone UAV, dlaczego do niego strzelałem przez ściane? Bo po 1 widziałem jego głowe, po drugie było odpalone UAV przypominam więc widziałem na radarze, że znajduje się nad moją głową i zacząłem strzelać, wygląda to jak wh i aim bo taka jest ta klasa że nie ma rozrzutu minuta 45:35 moment w którym odpalam UAV i Counter UAV widzę jak ten celownik przeleciał na ten sufit, być może lag? tylko że ja laga w tamtym momencie nie odczułem 47:40 jest moment że go słychać, że podszedł pod drzwi i poprostu poszedł skan na te miejsce również cofnijcie sobie ten moment z 5 sekund i wsłuchajcie się na to, że po zastrzeleniu 1 przeciwnika było go słychać jak tam podszedł Edit: wyprzedzam pytanie, dlaczego widziałem jego głowe a nie strzelałem, nie było pewne czy to przeciwnik czy nie dlatego po spojrzeniu na radar (czerwony znaczek) wiedziałem, że jest to przeciwnik i poszedł taktyczny skan Jeśli coś jeszcze jest dla was "nie wytłumaczalne" to ja się na każdą minute w grze wypowiem bo wiem co miałem wtedy w głowie, co odpalałem przez KS i jak do tego doszedłem, że ktoś tam jest albo nie Dlatego też minuta 46:15 jest słaba z tego względu że to jest odrazu po przejęciu bota to wiadomo, że po klikaniu LPM można zobaczyć kto gdzie stoi Edit2: Tak sobie spojrzałem jeszcze na te demko i to nie raz mam laga, może to przez mojego neta bo nie oszukujmy się szybkiego nie mam, skan ct np w minucie 37:44 widać też, że mam mini laga i to nie tylko tu to pokazuje ale za dużo wypisywania Chyba koniec mojego pisania, czekam na werdykt oj sorki za kolejną odp chciałem tamto edytować ^ ^ ^ ^ Edytowane 22 Maja przez TwujStary 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptwr chvj Opublikowano 23 Maja Udostępnij Opublikowano 23 Maja 32:04 - czyste, slyszal trupa, poszedl b, wcelowal sie.-b 46:15 - -b, slyszal 46:28 - +/-b 47:40 - rowniez slychac. -b 1 dziwny szejk nie jest wystarczający by spalić, takie moje zdanie. I na temat tego flicka moze byc wiele "teorii" przykladowy lekki lag, gdzie wczesniej chlopa widzial, na perkach z codmoda sie nie znam, ale mozliwe, ze mogl go widziec w jakims perku. Pozdrawiam, taki moj werdykt 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptwr chvj Opublikowano 23 Maja Udostępnij Opublikowano 23 Maja 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi