NoChybaTy Opublikowano 8 Czerwca Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca (edytowane) Nick podczas gry: NoChybaTy IP/SteamID: STEAM_0:0:72504318 Typ serwera: ONLY DD2 Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: Anty-Cheat Data, godzina otrzymania bana: 08.06.2025 - 10:32 Wyjaśnienie: grałem sobie jak to zawsze przy porannej kawie i nagle dostałem perma. ciekawostką jest to, że dostałem bana od anty-cheat, więc jeżeli serwer wykrył by u mnie jakieś wspomagacze to raczej bana bym dostał na wejściu a nie dopiero po 20 rozegranych rundach. Jeśli to jakiś błąd to proszę o UB, a jeżeli nie to proszę o obejrzenie/rozpisanie demka. Pozdrawiam Wydruk z konsoli: [FB]-------------------------------------[FB] ||| Zostales zbanowany ||| Nick: NoChybaTy ||| IP: 84.213.186.128 ||| SteamID: STEAM_0:0:72504318 ||| Przez admina: Anty-Cheat [DD2] ||| Powod: Czitowanie ||| Czas nadania bana: 08.06.2025 - 10:32:32 ||| Dlugosc bana: Permanentnie ||| Serwer: DD2 [LOSOWANIE sVIPa][Steam/Nocny VIP][eVIP/sVIP][Skiny]@FragArena.pl (de_dust2) ||| Wygasnie: Nigdy ||| Zapraszamy na FragArena.pl do wyjasnienia sytuacji [FB]-------------------------------------[FB] Edytowane 8 Czerwca przez NoChybaTy 1 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Własciciel Makss Opublikowano 8 Czerwca Właściciel Własciciel Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca "Letecke dni Adrian:) rozpoczal glosowanie Czitowanie BAN PERM dla NoChybaTy." FragArena.pl | Szczegóły: Letecke dni Adrian:) Oznaczyłbym gościa, który rozpoczął votebana, ale tego nie zrobię z dwóch powodów. Ma perma i nie ma konta na forum. Demko czyste, leci UB. 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Własciciel Makss Opublikowano 8 Czerwca Właściciel Własciciel Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi