Smakosz Szlugów Bo chcę latać Opublikowano 8 Czerwca Smakosz Szlugów Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca Nick podczas gry: LeGit Aim From Thaiti IP/SteamID: STEAM_0:1:530713670 Typ serwera: DD2 Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: voteban Data, godzina otrzymania bana: 11:00 Wyjaśnienie: to już nie jest kurwa śmieszne Wydruk z konsoli: ||| Zostales zbanowany ||| Nick: LeGit Aim From Thaiti ||| IP: ********* ||| SteamID: STEAM_0:1:530713670 ||| Przez admina: Anty-Cheat [DD2] ||| Powod: Czitowanie ||| Czas nadania bana: 08.06.2025 - 10:59:00 ||| Dlugosc bana: Permanentnie ||| Serwer: DD2 [LOSOWANIE sVIPa][Steam/Nocny VIP][eVIP/sVIP][Skiny]@FragArena.pl (de_dust2) ||| Wygasnie: Nigdy ||| Zapraszamy na FragArena.pl do wyjasnienia sytuacji [FB]-------------------------------------[FB] link do pova: megawrzuta.pl/nqhumqdy Nawet nie zdążyłem nikogo zabić...... PS. Te dwa czeskie frajery wszystkich banują, przegłosowują vote, zróbcie coś z tym bo chuj mnie strzela. Sami się palą a niewinnych votują. Zobaczcie sobie jak się pali a banuje wszystkich: Zróbcie z nimi porządek Letecke dni Adrian:) i Moncucu się tym bawią 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Własciciel Makss Opublikowano 8 Czerwca Właściciel Własciciel Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca To samo co w przypadku NoChybaTy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Własciciel Makss Opublikowano 8 Czerwca Właściciel Własciciel Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi