Skocz do zawartości

Zbiórka na Forum

Każda wpłata będzie dla nas bardzo cenna, ponieważ przyczyni się do rozwoju Forum, oraz odciąży nas po części finansowo.

Czytaj Całość
Hotnews

Redakcja FragArena.pl

Znajdziesz tutaj interesujące treści dotyczące naszej społeczności, które dodawane są codziennie abyś mógł/mogła każdego dnia przeczytać coś ciekawego.

Czytaj całość
Hotnews

Głosuj na nasze serwery

Za głosowanie na nasze serwery otrzymasz dodatkowe punkty reputacji!

Czytaj całość
Hotnews

Gry i Zabawy

Gry i Zabawy Zapraszamy.

Czytaj całość

Odwołanie od bana

TommyLeeJones

Rekomendowane odpowiedzi

Nick podczas gry:Oskar | CSSetti.pl

IP/SteamID:83.11.177.187

Typ serwera: 4maps skiny za kille

Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: ByleDoRana

Data, godzina otrzymania bana:  30.06.2025 - 21:04:01

Wyjaśnienie:  powód czitowanie a w trakcie gry że chodzi o wyzwiska. Tak przyznaje się do wyzwiska nie mam zamiaru kłamać ale powodem tych wyzwisk był gościu co grał na wh strzelał przez ściany smoke sam także mnie wyzywał ale nie na czacie tylko jak przerzucalo mnie do tego samego teamu. Nick gościa ehe. Grałem z Byle do rana i to nie jednokrotnie z Capa też wysyłem mu na forum wiadomości że są ludzie odpaleni a sam dostałem bana za co ?? Powód się nie zgadza z tym co przekazał mi ByleDoRana na czacie.

Ja gram czysto

Wydruk z konsoli:  

IMG_20250630_212857.jpg

• Haha 2

• Smakosz Szlugów

Witam Cię kolego przesympatyczny, tak się składa że ten Twój postrach EHE to ja ;). Jak masz problem to tutaj masz dział,  zapraszam możesz mnie rozpisać. Nie mam nic do ukrycia. 

Link do działu możesz mnie rozpisać: https://fragarena.pl/forum/37-zgłoś-cheatera/

ByleDoRana jesteś zwolniony z rozpiski demka. Ban na moją prośbę. 

Natomiast jeśli chodzi o Twoją osobę to rozpiszę Cię w swoim czasie. " Jak mi się będzie chciało " Przecież mam 24h 😏😁

• Super 1

1gljibE.png

24 minuty temu, Bo chcę latać napisał:

Witam Cię kolego przesympatyczny, tak się składa że ten Twój postrach EHE to ja ;). Jak masz problem to tutaj masz dział,  zapraszam możesz mnie rozpisać. Nie mam nic do ukrycia. 

Link do działu możesz mnie rozpisać: https://fragarena.pl/forum/37-zgłoś-cheatera/

ByleDoRana jesteś zwolniony z rozpiski demka. Ban na moją prośbę. 

Natomiast jeśli chodzi o Twoją osobę to rozpiszę Cię w swoim czasie. " Jak mi się będzie chciało " Przecież mam 24h 😏😁

Niszczysz CAPA serwer. Gościu inwestuje  siano w ten serwer z tego co z nim rozmawiałem a Ty biegasz na jego serwerze napierdzielasz przez sciany smoke flesze nic cię gościu nie rusza i dajesz teraz taki numer ŚWIĘTEGO udajesz. CAPA trzymaj się. Przez takich ludzi i Twój serwer umrze.

• Haha 4

• Smakosz Szlugów

Co prawda hltv ale na wh wystarczy 

Link: megawrzuta.pl/u2amnccm

19:44 - widzicie coś? 

26:10 - widzicie coś? 

34:46 - chłop jedzie po modelu za ścianą ( wie doskonale, że tam ktoś siedzi ) ( on off kolega robi, zatrzymuje się i odpala )  ;) :kekww:

41:36 - 41:46 - a to ciekawe :wesmart:

43:15 - to też ciekawe :wesmart:

Żegnam Pana 

PS.  TommyLeeJones toć dałem Ci link do działu, śmiało rozpisuj mnie 

• Lubię to! 1
  • Piwko 2

1gljibE.png

• Smakosz Szlugów
image.png

• Lubię to! 1
  • Piwko 1

1gljibE.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania i polityka prywatności