Last Year Opublikowano Wtorek o 17:11 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 17:11 Nick podczas gry: DE_TH IP/SteamID: STEAM_1:0:846556537 Typ serwera: 4maps Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: Capa Data, godzina otrzymania bana: 01.07.2025 cos po 19:00 kilka minut Wyjaśnienie: Cóż mogę wyjaśnić postrzelałem kilka hedów praktycznie z wyjścia, właściciel nie wytrzymał i zbanował. Zapraszam do rozpiski CAPA Wydruk z konsoli: [FB]-------------------------------------[FB] ||| Zostales zbanowany ||| Nick: DE_TH ||| IP: 185.227.191.82 ||| SteamID: STEAM_1:0:846556537 ||| Przez admina: CAPA FragArena ||| Powod: Czitowanie ||| Czas nadania bana: 01.07.2025 - 19:00:19 ||| Dlugosc bana: Permanentnie ||| Serwer: [4MAPS |SKINY ZA KILLE| VIP / ASYSTY] (UNIKAT) - FragArena.pl (de_inferno) ||| Wygasnie: Nigdy ||| Zapraszamy na FragArena.pl do wyjasnienia sytuacji [FB]-------------------------------------[FB] Kicked :"Jestes zbanowany. Sprawdz sw 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Szlugów Bo chcę latać Opublikowano Wtorek o 17:16 Smakosz Szlugów Udostępnij Opublikowano Wtorek o 17:16 CAPA rozpisz demko, masz 24h 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CAPA Opublikowano Środa o 14:20 Udostępnij Opublikowano Środa o 14:20 (edytowane) Mapa: de_inferno Demo: hltv-2507011755-de_inferno.dem Gracz: (DE_TH) Powód bana: AIM Rozpiska demka + link: megawrzuta.pl/bb8n12xt ▶ 61:05 Wychodzę po schodach z second mid w kierunku apartments (balkonu A). Podejrzany w tym czasie rotuje i trafia mnie idealnym one shotem z balkonu. Jeszcze można by to uznać za przypadek, ale od razu po tym wpisuje w konsoli `kill`, co wzbudza podejrzenia. ▶ 62:06 Podejrzany kończy być AFK na respie CT. My w tym czasie z teammate'em zeskakujemy z balkonu na bombsite A. On momentalnie strzela w naszą stronę — widać, że celownik mu „szarpie”, jakby sam wybierał cel. Trafia mnie jednym strzałem, po czym znów wpisuje `kill`. ▶ 62:30 Jestem na dachu w pit, a podejrzany wychyla z shorta. Nie ma prawa mnie widzieć, ale po chwili wychyla mocniej i w momencie strzału celownik gwałtownie przeskakuje w moją stronę, co wygląda na typowe zachowanie aima. Zaraz po zabiciu mnie — klasycznie `kill` w konsoli. ▶ 63:19 Kampi w apartments, patrząc na bombsite A. Gdy gracz CT wychodzi mu na balkon, oddaje strzał i celownik wyraźnie „lata”, co — jak podejrzewałem — pokazuje nam, że gracz nie gra fair play. ▶ 63:50 Podkładam bombę i zaczynam specjalnie skakać, żeby sprawdzić, czy ma aima — do tej pory ciągle sam się zabijał. Chwilę później zrobił to samo, unikając potencjalnej dekonspiracji. ▶ 64:35 Wychodzi na balkon apartments i oddaje perfekcyjnego one shota w wychodzącego terro na bombsite A. Biorąc pod uwagę całą jego grę, to ewidentnie nie wygląda na czyste umiejętności. Chwilę potem znowu `kill` w konsoli. Podobno masz swój serwer na innej sieci. Więc chyba powinieneś świecić przykładem, prawda? Tym bardziej, że podobno masz tam mieć nawet junior admina. Jeśli to prawda — mam nadzieję, że szybko się dowiedzą, kim jesteś i zbanują cię tak samo, jak zrobiłem to tutaj. Edytowane Środa o 14:31 przez CAPA Brak link do dem 1 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Szlugów Bo chcę latać Opublikowano Środa o 15:02 Smakosz Szlugów Udostępnij Opublikowano Środa o 15:02 61:05 (-) 62:06 (+b) 62:30 przeskok (++b) 63:19 przeskok (++b) 63:50 przeskok (+b) 64:35 (+/-) Nie wiem co chciałeś osiągnąć tym odwołaniem. Jedynie co mi zabrałeś to mój cenny czas. Piec 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Szlugów Bo chcę latać Opublikowano Środa o 15:02 Smakosz Szlugów Udostępnij Opublikowano Środa o 15:02 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi