KOZAK Opublikowano 19 godzin temu Udostępnij Opublikowano 19 godzin temu Nick podczas gry: TommyLeeJones IP/SteamID:79.163.129.173 Typ serwera: [4MAPS |SKINY ZA KILLE| VIP / ASYSTY] (UNIKAT) - FragArena.pl Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: CAPA FragArena Data, godzina otrzymania bana: 01.07.2025 - 18:43:02 Wyjaśnienie: Witam zagrałem dwie, trzy rundy i zostałem zbanowany. Chciałbym wiedzieć dlaczego? Chciałbym poznać powód?????? Zobaczyc demko, i dlaczego nie zostaly dodane do bana żadne SS. Wydruk z konsoli: ||| Zostales zbanowany ||| Nick: TommyLeeJones ||| IP: 79.163.129.173 ||| SteamID: STEAM_1:0:1844506721 ||| Przez admina: CAPA FragArena ||| Powod: AKTYWNY BAN. ||| Czas nadania bana: 01.07.2025 - 18:43:02 ||| Dlugosc bana: Permanentnie ||| Serwer: [4MAPS |SKINY ZA KILLE| VIP / ASYSTY] (UNIKAT) - FragArena.pl (de_inferno) ||| Wygasnie: Nigdy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Szlugów Bo chcę latać Opublikowano 19 godzin temu Smakosz Szlugów Udostępnij Opublikowano 19 godzin temu Ty no patrz, wczoraj Cię pożegnałem: Nie wiem czego tutaj jeszcze szukasz? 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Szlugów Bo chcę latać Opublikowano 19 godzin temu Smakosz Szlugów Udostępnij Opublikowano 19 godzin temu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi