shortin Opublikowano wczoraj o 20:24 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 20:24 (edytowane) Nick podczas gry: shortin IP/SteamID: STEAM_0:1:458232721 Typ serwera: DD2 [LOSOWANIE sVIPa][Steam/Nocny VIP][eVIP/sVIP][Skiny]@FragArena.pl (de_dust2) Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: Anty-Cheat [DD2] Data, godzina otrzymania bana: 18.10.2025 - 22:02:43 Wyjaśnienie: Dostałem SVIPA z losowania na 1 mapę i zacząłem używać podwójnego skoku i klikać +duck minimalnie przekraczając dozwoloną prędkość na serwerze i Anty-Cheat wziął to za cheatowanie. Z góry dzięki za rozpatrzenie sprawy i Pozdro! Wydruk z konsoli: ||| Zostales zbanowany ||| Nick: shortin ||| IP: ||| SteamID: STEAM_0:1:458232721 ||| Przez admina: Anty-Cheat [DD2] ||| Powod: Czitowanie ||| Czas nadania bana: 18.10.2025 - 22:02:43 ||| Dlugosc bana: Permanentnie ||| Serwer: DD2 [LOSOWANIE sVIPa][Steam/Nocny VIP][eVIP/sVIP][Skiny]@FragArena.pl (de_dust2) ||| Wygasnie: Nigdy ||| Zapraszamy na FragArena.pl do wyjasnienia sytuacji Demko: https://megawrzuta.pl/dqwutr50 Edytowane wczoraj o 21:11 przez shortin SoBiEcIn., Wczoraj o 20:53 Poprosze o edycje postu i wklejenie linku do swojego Pova z folderu cstrike 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Blantów SoBiEcIn. Opublikowano wczoraj o 23:42 Smakosz Blantów Udostępnij Opublikowano wczoraj o 23:42 Pierwsza sprawa, Amon Zrobil votebana i ludzie przeglosowali za banem dla ciebie a nie anty cheat wykryl gsy za aima. Oglądnąłem demko i waliles gsy rowno a nie jak ty to ująłes " zacząłem używać podwójnego skoku i klikać +duck minimalnie przekraczając dozwoloną prędkość na serwerze". Czasowki to 5:50, 6:30 i zala runda przed dostaniem bana. 1.12 Zabrania się używania GS'ow, SGS'ow, SGJ'ot itp --> [Ban 1 dzień, 7 dni, perm] Co do Ciebie Amon to tym razem ogladnalem demko i chodzi tu o gsy lecz ogolnie poczytaj sobie temat o votebanie. Bo to ty powinienes rozpisywac demko a jak nie to jest za to nakladany ban. Zawsze mogles zglosic na forum w dziale "Zgłos Czitera" Zapisane logi dla przykładu gry dany gracz będzie nadużywał zabawy będzie surowo karane banem --> [Ban 1 - 7 dni] shortin Tobie bana skracam na 1 dzien wedle regulaminu, pozdrawiam 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Blantów SoBiEcIn. Opublikowano wczoraj o 23:45 Smakosz Blantów Udostępnij Opublikowano wczoraj o 23:45 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi