Razor[PL] Opublikowano 19 Października Udostępnij Opublikowano 19 Października 1. Nick podczas gry: Razor[PL] 2. IP/SteamID: 89.65.112.34 3. Data i godzina otrzymania bana: 19.10.2025 09:32 4. Nick admina banującego: Bo chce latać 5. Typ serwera: [ONLY DD2+BF4] FragArena.pl [ODZNAKI|MEDALE|PREFIXY|ZADANIA|DIAMENTY|LECZENIE|DARMOWY VIP] @ pukawka.pl (de_dust2) 6. Nazwa mapy: de_duzt2 7. Link do screenshotów/POV zapakowany w *.rar *.zip ma się znaleźć 5 screenów w formacie .bmp lub POV, czyli demo o nazwie "DD2_[LOSOWANIE_sVIPa][Steam_Nocny_VIP][eVIP_sVIP][Skiny]@FragArena_pl.dem": Patrząc na poradniki oraz szukania screenów według podanego wzoru - nie znalazłem ich. Więc dodaje tylko screena z konsoli. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Własciciel Torcik Opublikowano 19 Października Właściciel Własciciel Udostępnij Opublikowano 19 Października 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Razor[PL] Opublikowano 19 Października Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października Nic takiego nie mam. Nawet wpisuje w eksploratorze plików czegoś z .bmp i nie mam. Nie mam folderu cstrike nawet. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Własciciel Torcik Opublikowano 19 Października Właściciel Własciciel Udostępnij Opublikowano 19 Października wklej to w kartę na górze C:\Program Files\Counter-Strike 1.6\cstrike 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Razor[PL] Opublikowano 19 Października Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października A, przepraszam - jednak screeny znalazłem. megawrzuta.pl/nhmqikqf 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UB Team CS 1.6 Bo chcę latać Opublikowano 19 Października UBTeam UB Team CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 19 Października 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi