Simonek. CS 1.6 52 Napisano 15 Lutego UBTeam Udostępnij Napisano 15 Lutego Imię: Mam na imię Szymon. Wiek:17-stka puka do mych drzwi. Link do profilu STEAM: https://steamcommunity.com/id/SimonafideToKoks/ Przeczytałeś i akceptujesz regulamin forum oraz chatbox'a?: Jak najbardziej. Ile czasu dziennie spędzasz na forum?: Teraz staram się coraz więcej, wróciłem z przerwy. Na jakie stanowisko UBTeam kandydujesz CS:GO czy CS 1.6: Staram się o UBT CS 1.6. Czy grałeś kiedyś na czitach, jeżeli tak to jakich?: Różnorakie aimboty, wallhacki i inne hacki. Czy obsługiwałeś już AMXBans lub SourceBans: Nawet całkiem niedawno właśnie tutaj. Umiejętność sprawdzania screenów w skali od 1 do 10: Kiedyś się przeceniłem, teraz daje 8/10. Umiejętność sprawdzania demek w skali od 1 do 10: Mogę śmiało postawić 7. Doświadczenie jako UBTeam: Byłem przez jakiś czas UBT na FA. Dlaczego akurat ty masz zostać UBTeam: Chciałbym wrócić na stare śmieci, w poprzedniej kadencji trochę zaniedbałem aktywność, ale obiecuję poprawę. Coś o sobie (dłuższa wypowiedź): Jeśli chodzi o moją osobę to większość pewnie już mnie zna, a dla tych, którzy jeszcze nie mieli przyjemności mnie poznać, nazywam się Szymon rocznikowo mam 17 lat, pochodzę z małego miasteczka na górnym śląsku, jestem osobą z dystansem do siebie, potrafię pracować w grupie, jeśli jest jakiś problem staram się na bieżąco wyjaśniać. Jak już się w coś pakuję to angażuję w to całego siebie, jestem miły i wyrozumiały. Kontakt: Można mnie dopaść na Steamie, Tsie, Discordzie oraz Gadu-Gadu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
headshotplayer 260 Napisano 15 Lutego FragManiak Udostępnij Napisano 15 Lutego Jestem na tak + wiek + doświadczenie jakieś jest +/- aktywność Tak szczerze mówiąc to kolejny ubt nie jest jakoś potrzebny bo za dużo odwołań/zgłoszeń/ss nikt nie wstawia, ale jak chcesz być w ubt to nikt ci nie zabroni. 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Urlop k1ll3r 123 Napisano 15 Lutego Urlop Udostępnij Napisano 15 Lutego Również jestem na TAK. Ostatnio nawet wspominałem, że przydałby się ktoś do UBT xD 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Właściciel Torcik 677 Napisano 15 Lutego Właściciel Właściciel Udostępnij Napisano 15 Lutego Znany lubiany niech się wypowie reszta @ Użytkownik@ Admin CS 1.6 :D nigdy nie miałem zastrzeżeń do tej osoby również jestem na TAK . 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DennyS 2 Napisano 15 Lutego Udostępnij Napisano 15 Lutego Ten bocik na ubt? a tak serio to jestem na tak, krótko jestem na tej sieci ale jest chłopak aktywny na forum, da się z nim normalnie pogadać, doświadczenie ma, jak chłopak ma chęci to czemu by nie dać mu szansy. 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mouseku1 ONLY DD2 25 Napisano 16 Lutego Udostępnij Napisano 16 Lutego Pewnie że na TAK Powody wyżej 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Właściciel Torcik 677 Napisano 17 Lutego Właściciel Właściciel Udostępnij Napisano 17 Lutego Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi