zdw Opublikowano 6 Listopada VIP Udostępnij Opublikowano 6 Listopada Nick podczas gry: zdw IP/SteamID: STEAM_0:0:677748830 Typ serwera: bf4 Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: Dirr Data, godzina otrzymania bana: teraz Wyjaśnienie: to chyba nie ode mnie Wydruk z konsoli: ||| Zostales zbanowany ||| Nick: zdw ||| IP: x.x.x.x ||| SteamID: STEAM_0:0:677748830 ||| Przez admina: Dirr ||| Powod: GS/SGS ||| Czas nadania bana: 06.11.2025 - 11:25:10 ||| Dlugosc bana: 1 dzien ||| Serwer: [ONLY DD2+BF4] FragArena.pl [ODZNAKI|MEDALE|PREFIXY|ZADANIA|DIAMENTY|LECZENIE|DARMOWY VIP] @ pukawka.pl (de_duzt2) ||| Wygasnie: 07.11.2025 - 11:25:10 ||| Zapraszamy na FragArena.pl do wyjasnienia sytuacji 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Technik Forum Dirr Opublikowano 6 Listopada Technik Forum Udostępnij Opublikowano 6 Listopada Ban dokładnie za GSJ + wchodzenie na niedozwoloną skrzynkę na bombsite b zdw.rar od 8:32.00 Plus wrzuć POV z folderu cstrike zdw.rar 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdw Opublikowano 6 Listopada VIP Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada no na skrzynke wbilem,okej ale w powodzie bana wpisales gsj wiec fajnie by bylo jakbys mi to udowodnil https://zippyshare.day/XVTN8L5KLDN7PA8/file - demko SoBiEcIn., 6 Listopada Next razem edytuj pierwszy post i tam odpowiadaj. Po pracy wszystko rozpatrze, pzdr 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Technik Forum Dirr Opublikowano 6 Listopada Technik Forum Udostępnij Opublikowano 6 Listopada UB Teamsprawdzi demo pod kątem gsj natomiast za niedozwoloną skrzynkę należy się ban na 1 dzień 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Szlugów Bo chcę latać Opublikowano 6 Listopada Smakosz Szlugów Udostępnij Opublikowano 6 Listopada megawrzuta.pl/j0quzkdd 9:39 strefy dające Ci przewagę na longu. Później nadal robisz strefy tylko, że one nie mają wpływu na rozgrywkę. Nie dają Ci one przewagi. Więc w tym temacie było by to mocno naciągane, imo bana bym za to nie dał. Gracz czysty, nic ciekawego Natomiast wszedłeś na txt na B, zresztą sam się przyznałeś do tego. Było to raz, regulamin mówi tak: \ 3.6. Zakaz glitchowania, wchodzenia na tekstury, bugowania pozycji → BAN 1h – 1 tydzień. Są widełki było to jeden raz więc ban na jeden dzień to trochę przesada Dirr podejmij decyzję co dalej bo oprócz txt żadnego wykroczenia użytkownik nie popełnił 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Technik Forum Dirr Opublikowano 6 Listopada Technik Forum Udostępnij Opublikowano 6 Listopada Można dać UB a czas oczekiwania na to UB niech będzie przestrogą co do wskakiwania na niedozwolone skrzynki 2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Szlugów Bo chcę latać Opublikowano 6 Listopada Smakosz Szlugów Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi