Premium Amon Opublikowano 7 Listopada Premium Premium Udostępnij Opublikowano 7 Listopada Nick podczas gry: GRIZZLY666 IP/SteamID: Typ serwera: DD2 Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: GzH heh11gy zrobił głosowanie Data, godzina otrzymania bana: 07.11.2025 - 18:05:21 Wyjaśnienie: Bo chcę latać https://megawrzuta.pl/oua1klux Wydruk z konsoli: 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Szlugów Bo chcę latać Opublikowano 7 Listopada Smakosz Szlugów Udostępnij Opublikowano 7 Listopada Amon poprosze o Twojego pova, który nagrał Ci się w csstrike. ( muszę, taka praca ) Natomiast SoBiEcIn. & Torcik proszę o logi z serwera aby potwierdzić kto tak naprawdę rozpoczął głosowanie aby w razie w wyciągnąć odpowiednie konsekwencje. Edit: Czysto 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Szlugów Bo chcę latać Opublikowano 7 Listopada Smakosz Szlugów Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi