Skocz do zawartości

Zbiórka na Forum

Każda wpłata będzie dla nas bardzo cenna, ponieważ przyczyni się do rozwoju Forum, oraz odciąży nas po części finansowo.

Czytaj Całość
Hotnews

Redakcja FragArena.pl

Znajdziesz tutaj interesujące treści dotyczące naszej społeczności, które dodawane są codziennie abyś mógł/mogła każdego dnia przeczytać coś ciekawego.

Czytaj całość
Hotnews

Głosuj na nasze serwery

Za głosowanie na nasze serwery otrzymasz dodatkowe punkty reputacji!

Czytaj całość
Hotnews

Gry i Zabawy

Gry i Zabawy Zapraszamy.

Czytaj całość

Odwołanie od Bana.

Hahahajwhsz

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć Piszę, odwołanie od Bana. 

IP/SteamID: 188.47.24.142

Typ serwera:  only dd2

Nick admina od, którego dostałeś/aś bana:  P1xa

Data, godzina otrzymania bana:   09.11.2025 - 00:16:07

Wyjaśnienie:  Nie dostałem Bana tutaj na tym zadnym steam id, wcześniej na non steam dostałem voteban przez co kupiłem specjalnie na steam 1.6 bo do do starego nie pamietam hasła aby pokazać, bo teraz każde demko się zapisuje w folderze, wczesniej na non stema  nie mogłem wrzucić żadnych załączników bo nie zapisuje. Wrzucam dodatkowo do UB załącznik z demkiem. 

Wydruk z konsoli:   Zostales zbanowany
||| Nick: Sajson.
||| IP: 188.47.24.142
||| SteamID: STEAM_0:1:184488027
||| Przez admina: p1xa
||| Powod: AB
||| Czas nadania bana: 09.11.2025 - 00:16:07
||| Dlugosc bana: Permanentnie
||| Serwer: DD2 [LOSOWANIE sVIPa][Steam/Nocny VIP][eVIP/sVIP][Skiny]@FragArena.pl (de_dust2)
||| Wygasnie: Nigdy
||| Zapraszamy na FragArena.pl do wyjasnienia sytuacji

Ponizej link do demka, w gierke ponad  w cholere czasu.  Może czas złożyć podanie na Admina. ;) 

https://we.tl/t-HPGBfPHJtX

Edytowane przez Sajson
p1xa, (edytowane)

Pierwsze primo, to dostosuj się do wzoru :) 

Edytowane przez p1xa
  • Haha 1

• Junior Admin
Junior Admin

Dowód number 1 : Screen Twojego starego bana :) 

Screenshot_1.png

Dowód number 2 : Są logi serwera, będzie widać jak piszesz na temat tego jak miałeś bana ( ale już pal licho to ) 

Dowód number 3 : Brak jakiegokolwiek odwołania ( w sensie wylałeś swój smutek, który wylądował w koszu xd ) 

Screenshot_2.png

Zatem nie rozumiem skąd wgl zdziwienie, że dostajesz bana z powodem AB ( aktywny ban ), skoro od poprzedniego się nie odwołałeś :) To, że sobie steam założysz, zmienisz IP nie oznacza, że tego bana nagle nie ma, gdyby to tak działało, to wszystkie zbanowane osoby, dalej by tu bawiły się w najlepsze :D 

Tyle ode mnie, wyrok w sprawie wyda SoBiEcIn. lub Bo chcę latać  :peepoKiss:

EDIT :  Sajson mnie nie interesuje za co był ban wcześniejszy, mnie interesuje to, że nie napisałeś odwołania, UBT go nie rozpatrzyło, zatem ban nie został zdjęty. Zakładasz steam, zmieniasz IP i chcesz mi powiedzieć, że to nie jest omijanie bana? Serio? xd Ja Cię nie oskarżam o cheaty ( tak dla jasności xd ) , tylko o grę na AKTYWNYM BANIE :) Nothing personal, działam jednakowo wobec wszystkich. I nie prowadźmy proszę dalej tutaj jakiś zbędnych dyskusji, bo to nie jest odpowiednie miejsce do tego. Napisałeś odwołanie, ja się odniosłem, Ty również i poczekajmy na to, co Panowie z UBT na to :) 

Edytowane przez p1xa
  • Piwko 1

sygnaturka oficjalna.png

" armane :  ku*wo je*ana wylacz te haksy psie pie*dolony jasnowidzu " :pepe_ios_red_heart:
" [Info od SoBiEcIn.]  no pixa wk*rwiasz mnie xd " :kekww:

Nazwa Gracza: Ewelinka [Powód Blokady: Brak wargoda. Z dowodami zapraszam na Forum] :PepeLaugh:

Masz załączony cały wzór, nie mogłem sie odwołać bo nie było w cstrike żadnego demka z tego dnia! Tylko dzień wczesniej co napisałem. W poscie UB masz napisane, link do demka i to się tyczy tego sterego Pozdro. ; ) i to był robiony VOTEBAN przez chłopa Risqiuri czy jakoś tak, bo Ewelinka się spruła, jak non steam może grać lepiej od nich. No to macie powyzej załącznik, plus opis. Najgorsze jest to, że można serio dostać Bana, że ktoś dobrze napie....r. Nigdy nie byłem zwolennikiem chetaowania pluje na takie osoby, ale jest to dla mnie w pewnym stopniu ujma. 

Edytowane przez Sajson
  • Haha 1

• Smakosz Blantów

Tu nie ma co dyskutowac. Nie dostales Ub za wczesniejszego bana, i zamoast napisac jeszcze raz temat dostosujac sie do wzoru wpadles na pomysl zeby pozmieniac ip, wejsc na steam i sobie grac dalej ? Tak to nie dziala niestety. Jest duzo banow przez Votebana i ludzie sie odwoluja, my rozpatrujemy i dostaja Ub a osoby ktore sie bawia votebanem zostaja ularani za to co jest zreszta w regulaminie votebana wiec nic cie nie tlumaczy.

Bez ub.

P.S.  Nie chcemy placzacych adminow ktorzy prowokuja innych graczy i ich wyzywaja a  w dodatku graja na Aktywnym Banie ;)

• Lubię to! 1
  • Piwko 2

image.png 

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

*DEAD* celuję na trackballu :D :  no kurwa co za smiec jebany zawsze wszystko wszedzie wie

*DEAD* celuję na trackballu :D :  odechciewa sie grac

• Smakosz Blantów
image.png

• Piwko 2

image.png 

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

*DEAD* celuję na trackballu :D :  no kurwa co za smiec jebany zawsze wszystko wszedzie wie

*DEAD* celuję na trackballu :D :  odechciewa sie grac

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania i polityka prywatności