DISCOBaNiA Opublikowano 14 Listopada Udostępnij Opublikowano 14 Listopada Nick podczas gry:DISCOBANIA IP/SteamID:STEAM_0:1:244219712 Typ serwera: DD2 Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: Data, godzina otrzymania bana: 17:04:56 Wyjaśnienie: No to tak musiałem wykonać wargoda który wskazał ze pliki dll uznają że jestem cziterem gdzie w rzeczywistości każdy kto grał ze mną widział że jestem czysty bot. chciałbym dodać że jest to prawdopodobnie spowodowane też zmianami systemowymi oraz każdy dll zmieniany osobiście żeby się lepiej strzelało chodzi dokładnie o to https://files.fm/u/h2hrafmjwn zostawiam do zobaczenia. również uważam że jakiekolwiek demko z lepszej mapy udowadnia że nie mam żadnych wspomagań celowania czy tym bardziej haxów Wydruk z konsoli: ||| Zostales zbanowany ||| Nick: DISCOBANIA ||| IP: 185.174.112.181 ||| SteamID: STEAM_0:1:244219712 ||| Przez admina: p1xa ||| Powod: czerwony wargod = ban ||| Czas nadania bana: 14.11.2025 - 17:04:56 ||| Dlugosc bana: Permanentnie ||| Serwer: DD2 [LOSOWANIE sVIPa][Steam/Nocny VIP][eVIP/sVIP][Skiny]@FragArena.pl (de_dust2) ||| Wygasnie: Nigdy ||| Zapraszamy na FragArena.pl do wyjasnienia sytuacji [FB]-------------------------------------[FB] [WarGod] Wykonaj WarGod'a aby moc wrocic do gry. Kicked :"Jestes zbanowany. Sprawdz swoja konsole." 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin p1xa Opublikowano 14 Listopada Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 14 Listopada Ja tylko zostawiam link do skana dla Panów z UBT https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=3119555 1 2 " armane : ku*wo je*ana wylacz te haksy psie pie*dolony jasnowidzu " " [Info od SoBiEcIn.] no pixa wk*rwiasz mnie xd " Nazwa Gracza: Ewelinka [Powód Blokady: Brak wargoda. Z dowodami zapraszam na Forum] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Szlugów Bo chcę latać Opublikowano 14 Listopada Smakosz Szlugów Udostępnij Opublikowano 14 Listopada Masz spalone pliki na komputerze ( w cfg ) i się dziwisz, ze wargod czerwony? Nie ważne czy ich używałeś czy nie. Skąd mamy wiedzieć czy z nich nie korzystałeś. Mogłeś robić on/off. Jak wszyscy wiemy ostatnio były problemy z wargodem. Dlatego sam sprawdziłem i działa poprawnie. U ciebie wyszło wszystko jak na tacy: 1.4 Na serwerze jest zakaz używania wspomagaczy, które utrudniają grę innym, np.: WallHack, AimBot, SpeedHack, Skrypty, AntySmoke, AntyFlesh -> [Ban perm] 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Szlugów Bo chcę latać Opublikowano 14 Listopada Smakosz Szlugów Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi