deko Opublikowano 29 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2025 Nick podczas gry : deko SteamID STEAM_0:0:593000274 Data i godzina otrzymania bana: 29.12.2025 - 19:41:49 Nick admina banującego: Bo chcę latać Typ serwera: DD2 [LOSOWANIE sVIPa][Steam/Nocny VIP][eVIP/sVIP][Skiny]@FragArena.pl (de_dust2) Nazwa mapy: de_Dust2 https://megawrzuta.pl/h8rj4ls0 jakbym cos zle zrobil to pisac to poprawie mam nadzieje ze bedzie ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Bo chcę latać Opublikowano 29 Grudnia 2025 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2025 5:59 - obok modelu 11:04 - obok modelu 17:10 - obok modelu 17:39 - obok modelu 18:03 - obok modelu Celownikiem jeździsz po ścianach a pociski lecą w modele coś tu nie gra Tu skan x dema: Jako, że ban ode mnie to SoBiEcIn. wyda werdykt , prędkość dema oglądana na 1/4 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deko Opublikowano 29 Grudnia 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2025 tylko ze wiesz o tym ze istnieje takie cos jak recoil XDD tak samo w cs2 masz ze celujesz gdzie indziej i pocisk tez leci gdzie indziej, ostatnim razem nic teraz co XD? moge wspomniec ze w cs 2 mam 17k punktow na premierze wiec wiem o co ci chodzi ale mozesz dalej szukac a nie znajdziesz nic i ogolnie na demo tez inaczej pokazuje niz jest realnie jak cos :P p1xa, 29 Grudnia 2025 Nie robimy spamu pod tematem, masz opcję edytuj post 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urlop SoBiEcIn. Opublikowano 29 Grudnia 2025 Urlop Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2025 Witajcie. Na wstepie chciałbym zwrocic uwage, ze dany program powinien byc bez wersji "Beta". Niżej zamieszczam screena ze skanu programem bez wersji beta. 1 godzinę temu, Bo chcę latać napisał: Tu skan x dema: Druga sprawa jest taka, że po raz kolejny szybko wytumacze jak wyglada full auto na demku. Podczas strzelania full auto logiczne jest ze swiadomy gracz probuje je "ogarnac" i daje myszke lekko w dol, czasami lekko w dol i na boki zalezy od broni jaka sie akurat posluguje. Na povie celownik podczas full auto sie nie rozszerza jak normalnie podczas gry wiec bedzie nizej od rzeczywistej lini strzalu wystrzelonego pocisku tak jak np w tej akcji gdzie podałes Bo chcę latać (jak i kazdej czasowki w zasadzie) 18:03 - obok modelu Celownikiem jeździsz po ścianach a pociski lecą w modele coś tu nie gra Podsumowując : Kazda podana czasowka to strzelanie full auto przez deko dlatego celownik jest gdzie indziej niz oddawany strzal (nizej). 17:30 +/- tutaj bardziej mozna byloby sie przyczepic, bo daleko od celownika ale akurat w tym czasie przykucnal a to tez zmienia tor lotu kul. Za malo na bana Ub. 2 1 *DEAD* celuję na trackballu : no ku*wa co za smiec j*bany zawsze wszystko wszedzie wie *DEAD* celuję na trackballu : odechciewa sie grac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urlop SoBiEcIn. Opublikowano 29 Grudnia 2025 Urlop Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2025 1 1 *DEAD* celuję na trackballu : no ku*wa co za smiec j*bany zawsze wszystko wszedzie wie *DEAD* celuję na trackballu : odechciewa sie grac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi