kevin Opublikowano Niedziela o 22:39 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 22:39 (edytowane) 1. Nick podczas gry: kevin 2. IP/SteamID: STEAM_1:0:1343114037 3. Data i godzina otrzymania bana: 04.01.2026 - 20:08:53 4. Nick admina banującego: Torcik 5. Typ serwera: DD2 [LOSOWANIE sVIPa][Ste... 6. Nazwa mapy: de_dust2_snow 7. Link do screenshotów/POV zapakowany w *.rar *.zip ma się znaleźć 5 screenów w formacie .bmp lub POV, czyli demo o nazwie "DD2_[LOSOWANIE_sVIPa][Steam_Nocny_VIP][eVIP_sVIP][Skiny]@FragArena_pl.dem".: nie wiem jak to dodać bo te pliki są większe niż 2mb przed spakowanie i po spakowaniu to mogę wysłać gdzieś gdzie sie uda. Edytowane Niedziela o 22:39 przez kevin Bo chcę latać, Niedziela o 22:48 (edytowane) kevin zaznacz wszystkie screeny, spakuj w paczkę za pomocą programu Winrar i przenieś na dowolny hosting. Edytowane Niedziela o 22:50 przez Bo chcę latać 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Własciciel Torcik Opublikowano Poniedziałek o 15:21 Właściciel Własciciel Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 15:21 16 godzin temu, kevin napisał: nie wiem jak to dodać bo te pliki są większe niż 2mb przed spakowanie i po spakowaniu to mogę wysłać gdzieś gdzie sie uda. skakuj te wszystkie pliki win rar win zip 5 ss masz w tym folder strike Dodaj je na dowolny hosting np megawrzuta 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kevin Opublikowano Poniedziałek o 17:01 Autor Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 17:01 megawrzuta.pl/uoxqpbhk p1xa, Poniedziałek o 17:15 PS. Usuń tego spray'a, którego używasz w csie ( czyli. siura ), bo za to kolejne odwołania będziesz musiał pisać 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Bo chcę latać Opublikowano Poniedziałek o 17:09 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 17:09 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi