Tytan Gaming Opublikowano Środa o 19:05 Udostępnij Opublikowano Środa o 19:05 (edytowane) Nick z serwera: Tytan- bis Wiek:47 Czy byłeś/aś kiedyś adminem na serwerze Discord? Tak własny serwer Posiadasz sprawny mikrofon?: [ TAK / NIE ] TAK Przeczytałeś i akceptujesz regulaminu serwera, forum, chatbox''a: TAK Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem: Codzienna aktywność i dbanie o serwer i użytkowników Doświadczenie jako admin: na innych serwerach Powiedz kilka zdań o sobie: Skromny, wyrozumiały ale efektywny Składka (TAK/NIE) : niestety nie na dzień dzisiejszy Kontakt: FB/Steam /forum /discord Edytowane Środa o 19:15 przez Tytan Gaming 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Własciciel Torcik Opublikowano Środa o 19:27 Właściciel Własciciel Udostępnij Opublikowano Środa o 19:27 Aktywny na serwerze dc na forum dopiero zaczyna może nie każdy zna ale nie każdy siedzi na dc poczekajmy na resztę ale jestem za okresem próbnym Użytkownik Kobieta zapraszam do wypowiedzi 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia. Opublikowano Środa o 19:34 Udostępnij Opublikowano Środa o 19:34 Oo, to będzie odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku 😁 Aktywny na forum, na DC jest bardzo często;) Młody, ja oczywiście jestem na TAK 😁 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin p1xa Opublikowano 9 godzin temu Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu Na DC jesteś bardzo aktywny, masz smykałkę ( takie rodzicielskie podejście ) do rozwiązywania konfliktów między dzieciakami na discordzie Dlatego postanowiliśmy przyjąć Twoje podanie na Admin Discord Życzymy powodzenia Standardowo zgłoś się po rangę tutaj -----> https://fragarena.pl/forum/204-zgłoś-się-po-range/ 1 " armane : ku*wo je*ana wylacz te haksy psie pie*dolony jasnowidzu " " [Info od SoBiEcIn.] no pixa wk*rwiasz mnie xd " Nazwa Gracza: Ewelinka [Powód Blokady: Brak wargoda. Z dowodami zapraszam na Forum] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin p1xa Opublikowano 9 godzin temu Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu " armane : ku*wo je*ana wylacz te haksy psie pie*dolony jasnowidzu " " [Info od SoBiEcIn.] no pixa wk*rwiasz mnie xd " Nazwa Gracza: Ewelinka [Powód Blokady: Brak wargoda. Z dowodami zapraszam na Forum] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi