Yamaha Opublikowano Czwartek o 18:08 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 18:08 1. Nick podczas gry: Yamaha 2. IP/SteamID: STEAM_1:0:456216881 3. Data i godzina otrzymania bana: 07.01.2026 - 21:15:32 4. Nick admina banującego: Torcik 5. Typ serwera: DD2_[LOSOWANIE_sVIPa] 6. Nazwa mapy: DD2 7. Link do screenshotów/POV zapakowany w *.rar *.zip ma się znaleźć 5 screenów w formacie .bmp lub POV, czyli demo o nazwie "DD2_[LOSOWANIE_sVIPa][Steam_Nocny_VIP][eVIP_sVIP][Skiny]@FragArena_pl.dem". cstrike.rar Bo chcę latać, Czwartek o 19:11 Yamaha screenów dostałeś 5, a wrzuciłeś 4. Edytuj post, spakuj w paczkę i wrzuć jeszcze raz. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamaha Opublikowano Czwartek o 19:52 Autor Udostępnij Opublikowano Czwartek o 19:52 cstrike.rar 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Bo chcę latać Opublikowano Czwartek o 20:01 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano Czwartek o 20:01 Przerabiane screeny, nie zgadza się rozmiar oraz godzina. Żegnam, bez UB 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Bo chcę latać Opublikowano Czwartek o 20:01 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano Czwartek o 20:01 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi