mango Opublikowano 19 Stycznia Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia Nick podczas gry: mango IP/SteamID: STEAM_0:0:21039635 Typ serwera: DD2 Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: p1xa Data, godzina otrzymania bana: 19.01.2026 - 20:58:20 Wyjaśnienie: link do wargoda: https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=3129131 Chciałem dać szybciej ale okazało się że wargod z strony na windows 8-11 nie działa więc musiałem pobrać na wersje Windows 7 i do tego musiałem pobrać niezbędne pliki "NET Framework 4.5" a zajęło to więcej czasu niż czas do końca mapy. Wydruk z konsoli: [FB]-------------------------------------[FB] ||| Zostales zbanowany ||| Nick: mango ||| IP: 91.150.201.247 ||| SteamID: STEAM_0:0:21039635 ||| Przez admina: p1xa ||| Powod: BRAK WYKONANIA WARGODA Z DOWODAMI ZAPRASZAM NA FORUM ||| Czas nadania bana: 19.01.2026 - 20:58:20 ||| Dlugosc bana: Permanentnie ||| Serwer: DD2 [LOSOWANIE sVIPa][Steam/Nocny VIP][eVIP/sVIP][Skiny]@FragArena.pl (de_dust2) ||| Wygasnie: Nigdy ||| Zapraszamy na FragArena.pl do wyjasnienia sytuacji [FB]-------------------------------------[FB] 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Bo chcę latać Opublikowano 19 Stycznia Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia Napisałeś, że Ci nie działa to admin postąpił słusznie odsyłając na forum. Zrobiłeś wargoda poza serwerem, więc poproszę o pova, który nagrał Ci się w csstrike: znajdziesz go pod taką nazwą: Wrzuć go na dowolny hosting 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mango Opublikowano 19 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia https://megawrzuta.pl/2pm1erzm 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Bo chcę latać Opublikowano 20 Stycznia Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 0:30 - celownik na klacie wpada głowa (+b) 5:54 - obok modelu (+b) 8:29 - skanowanie gali idealnie za modelem (+b) 12:18 - celownik na klacie wpada głowa (+b) 12:33 - obok modelu (+b) 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Bo chcę latać Opublikowano 20 Stycznia Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi