mango Opublikowano Poniedziałek o 20:13 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 20:13 Nick podczas gry: mango IP/SteamID: STEAM_0:0:21039635 Typ serwera: DD2 Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: p1xa Data, godzina otrzymania bana: 19.01.2026 - 20:58:20 Wyjaśnienie: link do wargoda: https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=3129131 Chciałem dać szybciej ale okazało się że wargod z strony na windows 8-11 nie działa więc musiałem pobrać na wersje Windows 7 i do tego musiałem pobrać niezbędne pliki "NET Framework 4.5" a zajęło to więcej czasu niż czas do końca mapy. Wydruk z konsoli: [FB]-------------------------------------[FB] ||| Zostales zbanowany ||| Nick: mango ||| IP: 91.150.201.247 ||| SteamID: STEAM_0:0:21039635 ||| Przez admina: p1xa ||| Powod: BRAK WYKONANIA WARGODA Z DOWODAMI ZAPRASZAM NA FORUM ||| Czas nadania bana: 19.01.2026 - 20:58:20 ||| Dlugosc bana: Permanentnie ||| Serwer: DD2 [LOSOWANIE sVIPa][Steam/Nocny VIP][eVIP/sVIP][Skiny]@FragArena.pl (de_dust2) ||| Wygasnie: Nigdy ||| Zapraszamy na FragArena.pl do wyjasnienia sytuacji [FB]-------------------------------------[FB] 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Bo chcę latać Opublikowano Poniedziałek o 20:18 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 20:18 Napisałeś, że Ci nie działa to admin postąpił słusznie odsyłając na forum. Zrobiłeś wargoda poza serwerem, więc poproszę o pova, który nagrał Ci się w csstrike: znajdziesz go pod taką nazwą: Wrzuć go na dowolny hosting 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mango Opublikowano Poniedziałek o 20:21 Autor Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 20:21 https://megawrzuta.pl/2pm1erzm 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Bo chcę latać Opublikowano wczoraj o 16:10 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano wczoraj o 16:10 0:30 - celownik na klacie wpada głowa (+b) 5:54 - obok modelu (+b) 8:29 - skanowanie gali idealnie za modelem (+b) 12:18 - celownik na klacie wpada głowa (+b) 12:33 - obok modelu (+b) 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Bo chcę latać Opublikowano wczoraj o 16:10 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano wczoraj o 16:10 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi