yo soy sabalero Opublikowano Niedziela o 18:36 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 18:36 (edytowane) Witam Szanowne grono sieci FragArena.pl. Kolejny raz jestem zbanowany. Dajcie już spokój. Nick podczas gry: MICKEY HALLER IP/SteamID: nie wiem, nie chce mi się szukać Typ serwera: DD2 Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: jakieś chińskie znaczki Data, godzina otrzymania bana: 25.01.2026 19:28 Wyjaśnienie: ssy zrobił admin wrzucam link niżej https://we.tl/t-AfHybgGJJA Sorki szanowne grono, w złym dziale wstawiłem. Nie zauważyłem, ze jest do wstawienia ssów. Edytowane Niedziela o 18:38 przez yo soy sabalero źle wpisałem nick i date sorki 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Bo chcę latać Opublikowano Niedziela o 18:48 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano Niedziela o 18:48 Siema Jak możesz to przenieś na megawrzuta, bo za dużo reklam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yo soy sabalero Opublikowano Niedziela o 18:51 Autor Udostępnij Opublikowano Niedziela o 18:51 megawrzuta.pl/r1rjqkkz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Bo chcę latać Opublikowano Niedziela o 18:53 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano Niedziela o 18:53 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi