yo soy sabalero Opublikowano 25 Stycznia Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia (edytowane) Witam Szanowne grono sieci FragArena.pl. Kolejny raz jestem zbanowany. Dajcie już spokój. Nick podczas gry: MICKEY HALLER IP/SteamID: nie wiem, nie chce mi się szukać Typ serwera: DD2 Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: jakieś chińskie znaczki Data, godzina otrzymania bana: 25.01.2026 19:28 Wyjaśnienie: ssy zrobił admin wrzucam link niżej https://we.tl/t-AfHybgGJJA Sorki szanowne grono, w złym dziale wstawiłem. Nie zauważyłem, ze jest do wstawienia ssów. Edytowane 25 Stycznia przez yo soy sabalero źle wpisałem nick i date sorki 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Bo chcę latać Opublikowano 25 Stycznia Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia Siema Jak możesz to przenieś na megawrzuta, bo za dużo reklam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yo soy sabalero Opublikowano 25 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia megawrzuta.pl/r1rjqkkz 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Bo chcę latać Opublikowano 25 Stycznia Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi