RzeznikMaX Opublikowano Niedziela o 21:42 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 21:42 (edytowane) Nick podczas gry: rzeznik IP/SteamID: IP:176.221.127.50 STEAM_1:0:1751726129 Typ serwera: Only DD2 Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: Anty Cheat [DD2+BF4] Data, godzina otrzymania bana: 22:32:48 Wyjaśnienie: Grałem na serwerze jak zawsze przy czym nagle dostałem bana, nie posiadam żadnych wspomagaczy co widać po moich statystykach podczas gry... Wydruk z konsoli: Nie mam wydruku ale mam zdjęcie Edytowane Niedziela o 21:45 przez RzeznikMaX 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Bo chcę latać Opublikowano Poniedziałek o 04:05 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 04:05 Wrócę z pracy to się za to zabiorę, cierpliwości Edit: Rozpiska: 4:01 - celownik na klacie wpada głowa, dociąga Ci ( +b ) 8:34 - coś Ci tu szarpie ( +b ) 11:07 - celownik na klacie wpada głowa, dociąga Ci xD ( +b ) 12:47 - kolejne szarpnięcie ( +b ) Kończąc wątek: Zmień sety i weź się nie ośmieszaj, piec 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Bo chcę latać Opublikowano Poniedziałek o 15:43 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 15:43 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi