Michas Opublikowano Sobota o 21:42 Udostępnij Opublikowano Sobota o 21:42 ||| Zostales zbanowany ||| Nick: Michas ||| IP: 77.65.107.222 ||| SteamID: STEAM_1:0:1610439952 ||| Przez admina: ZawodowiecTHC ||| Powod: Czitowanie ||| Czas nadania bana: 07.02.2026 - 21:42:06 ||| Dlugosc bana: Permanentnie ||| Serwer: ElitaCS[ONLY DD2] [DARMOWY VIP NOCNY 21:00] [ROZBUDOWANE RANGI] [ASYSTY] [LECZENIE] [MEDALE] [LOSOWY VIP] Fragarena.pl (de_dust ||| Wygasnie: Nigdy ||| Zapraszamy na FragArena.pl do wyjasnienia sytuacji 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Bo chcę latać Opublikowano Sobota o 21:47 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano Sobota o 21:47 ZawodowiecTHC proszę rozpisać demko 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZawodowiecTHC Opublikowano Sobota o 21:49 Udostępnij Opublikowano Sobota o 21:49 Witam , demko sprawdzone dwa razy dwie sytuacje fartownie zbyt szybko oceniłem przebieg mój błąd. Proszę o Unban dla gracza Michas. Przepraszam za pomyłkę , ale nie ma ludzi bezbłędnych 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Bo chcę latać Opublikowano Sobota o 21:50 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano Sobota o 21:50 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi