RetyGety Opublikowano 15 Lutego Udostępnij Opublikowano 15 Lutego Nick podczas gry: RetyGety IP/SteamID: 10.197.193.137:27015 Typ serwera: Serwer [COD MOD] 1001 LEVEL | DARMOWY VIP | UNIKAT *FRAGARENA.PL* 193.33.176.27:27120 Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: Malutki Data, godzina otrzymania bana: 15.02.2026 - 08:59:18 Wyjaśnienie: Wrzuc ss na FragArena.pl , nie lubimy tu takich. Wydruk z konsoli: [FB]-------------------------------------[FB] ||| Zostales zbanowany ||| Nick: RetyGety ||| IP: 46.112.0.21 ||| SteamID: STEAM_1:0:1549392457 ||| Przez admina: Malutki ||| Powod: Wrzuc ss na FragArena.pl , nie lubimy tu takich. ||| Czas nadania bana: 15.02.2026 - 08:59:18 ||| Dlugosc bana: Permanentnie ||| Serwer: [COD MOD] 1001 LEVEL | DARMOWY VIP | UNIKAT *FRAGARENA.PL* (de_rats_1337) ||| Wygasnie: Nigdy ||| Zapraszamy na FragArena.pl do wyjasnienia sytuacji [FB]-------------------------------------[FB] dredek opuscil gre Couldn't open file overviews/fy_pool_day.txt. Using default values for overiew mode. Couldn't open file overviews/fy_pool_day.txt. Using default values for overiew mode. Kicked by Console: "Jestes zbanowany. Sprawdz swoja konsole." Kicked :"Jestes zbanowany. Spraw 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Bo chcę latać Opublikowano 15 Lutego Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 15 Lutego A więc tak po samym powodzie bana widać, że ssy raczej nie były zrobione. Gdy chcemy zrobić ssy to schodzimy na spect i dajemy je w odpowiednim momencie. Tutaj jak dla mnie jest napisany powód bana bez zrobionych screenów. Jak gracz ma się odwołać jak mu screenów nie zrobiono? Zapraszam do wypowiedzi zarówno Gryzon jak i Malutky Gryzon poproszę też o logi z serwera Podsumowując czekam na wyjaśnienie zaistniałej sytuacji, rozpiska podejrzanych akcji itp 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malutky Opublikowano 15 Lutego Udostępnij Opublikowano 15 Lutego Moja wina . Przyznaje . Mialem pisac w tym temacie ale Rety mnie wyprzedzil . SS'y nie zostaly zrobione . Biore to na klate i wiecej sytuacja sie nie powtorzy . Prosze o un ban dla tego kolegi i zamkniecie tematu. Moj blad . 2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RetyGety Opublikowano 15 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 33 minuty temu, Malutky napisał: Moja wina . Przyznaje . Mialem pisac w tym temacie ale Rety mnie wyprzedzil . SS'y nie zostaly zrobione . Biore to na klate i wiecej sytuacja sie nie powtorzy . Prosze o un ban dla tego kolegi i zamkniecie tematu. Moj blad . Wnoszę o weryfikację kompetencji administratora serwera - Malutki. Skoro ja dostałem tak po prostu blokade to ile osob niewinnych mogla ja dostac ? Moje szczeście ze chcialo mi sie napisac, ale wiekszosc graczy jest leniwa i z serwera na serwer skacze. Pozdrawiam. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Własciciel Torcik Opublikowano 15 Lutego Właściciel Własciciel Udostępnij Opublikowano 15 Lutego Dodam tyle od siebie iż mianowicie nie wiemy czy macie ss na forum prawidłowe w amxmodmenu czy nie na pewno to nie były ss Prawidłowe wyglądają tak To jest któryś raz z rzędu Malutky dajesz Ten Ban został usunięty jak można bota zbanowac Tak ze Gryzon Prosze o wyjaśnienie sprawy jak i te powody ss macie nie macie takiego w amxmodmenu a Bo chcę latać po wyjaśnionej sprawie ogarnie temat z mojej strony tyle ze Admin otrzymuje warna za powody banow po zakończonym temacie. RetyGety Wnoszę o weryfikację kompetencji administratora serwera - Malutki. Skoro ja dostałem tak po prostu blokade to ile osob niewinnych mogla ja dostac ? Moje szczeście ze chcialo mi sie napisac, ale wiekszosc graczy jest leniwa i z serwera na serwer skacze. Pozdrawiam. ilość banow 3 plus jeden bota tak ze czysto panie kierowniku 2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gryzon Opublikowano 16 Lutego Udostępnij Opublikowano 16 Lutego Torcik tak jak napisał malutki nie dał ss,ow , Malutky nie wiem jak ty to zrobiłeś 🫣 . Proszę o unbana dla kolegi. A z tobą malutki bede musiał porozmawiać... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Własciciel Torcik Opublikowano 16 Lutego Właściciel Własciciel Udostępnij Opublikowano 16 Lutego OK dla wyjaśnienia Malutky ostrzezenie proponuje Gryzon 1/3 i wyjazd dostaje pozdrawiam miłego dnia. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Własciciel Torcik Opublikowano 16 Lutego Właściciel Własciciel Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi