RetyGety Opublikowano Niedziela o 08:34 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 08:34 Nick podczas gry: RetyGety IP/SteamID: 10.197.193.137:27015 Typ serwera: Serwer [COD MOD] 1001 LEVEL | DARMOWY VIP | UNIKAT *FRAGARENA.PL* 193.33.176.27:27120 Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: Malutki Data, godzina otrzymania bana: 15.02.2026 - 08:59:18 Wyjaśnienie: Wrzuc ss na FragArena.pl , nie lubimy tu takich. Wydruk z konsoli: [FB]-------------------------------------[FB] ||| Zostales zbanowany ||| Nick: RetyGety ||| IP: 46.112.0.21 ||| SteamID: STEAM_1:0:1549392457 ||| Przez admina: Malutki ||| Powod: Wrzuc ss na FragArena.pl , nie lubimy tu takich. ||| Czas nadania bana: 15.02.2026 - 08:59:18 ||| Dlugosc bana: Permanentnie ||| Serwer: [COD MOD] 1001 LEVEL | DARMOWY VIP | UNIKAT *FRAGARENA.PL* (de_rats_1337) ||| Wygasnie: Nigdy ||| Zapraszamy na FragArena.pl do wyjasnienia sytuacji [FB]-------------------------------------[FB] dredek opuscil gre Couldn't open file overviews/fy_pool_day.txt. Using default values for overiew mode. Couldn't open file overviews/fy_pool_day.txt. Using default values for overiew mode. Kicked by Console: "Jestes zbanowany. Sprawdz swoja konsole." Kicked :"Jestes zbanowany. Spraw 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Bo chcę latać Opublikowano Niedziela o 09:06 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano Niedziela o 09:06 A więc tak po samym powodzie bana widać, że ssy raczej nie były zrobione. Gdy chcemy zrobić ssy to schodzimy na spect i dajemy je w odpowiednim momencie. Tutaj jak dla mnie jest napisany powód bana bez zrobionych screenów. Jak gracz ma się odwołać jak mu screenów nie zrobiono? Zapraszam do wypowiedzi zarówno Gryzon jak i Malutky Gryzon poproszę też o logi z serwera Podsumowując czekam na wyjaśnienie zaistniałej sytuacji, rozpiska podejrzanych akcji itp 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malutky Opublikowano Niedziela o 09:08 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 09:08 Moja wina . Przyznaje . Mialem pisac w tym temacie ale Rety mnie wyprzedzil . SS'y nie zostaly zrobione . Biore to na klate i wiecej sytuacja sie nie powtorzy . Prosze o un ban dla tego kolegi i zamkniecie tematu. Moj blad . 2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RetyGety Opublikowano Niedziela o 09:44 Autor Udostępnij Opublikowano Niedziela o 09:44 33 minuty temu, Malutky napisał: Moja wina . Przyznaje . Mialem pisac w tym temacie ale Rety mnie wyprzedzil . SS'y nie zostaly zrobione . Biore to na klate i wiecej sytuacja sie nie powtorzy . Prosze o un ban dla tego kolegi i zamkniecie tematu. Moj blad . Wnoszę o weryfikację kompetencji administratora serwera - Malutki. Skoro ja dostałem tak po prostu blokade to ile osob niewinnych mogla ja dostac ? Moje szczeście ze chcialo mi sie napisac, ale wiekszosc graczy jest leniwa i z serwera na serwer skacze. Pozdrawiam. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Własciciel Torcik Opublikowano Niedziela o 09:47 Właściciel Własciciel Udostępnij Opublikowano Niedziela o 09:47 Dodam tyle od siebie iż mianowicie nie wiemy czy macie ss na forum prawidłowe w amxmodmenu czy nie na pewno to nie były ss Prawidłowe wyglądają tak To jest któryś raz z rzędu Malutky dajesz Ten Ban został usunięty jak można bota zbanowac Tak ze Gryzon Prosze o wyjaśnienie sprawy jak i te powody ss macie nie macie takiego w amxmodmenu a Bo chcę latać po wyjaśnionej sprawie ogarnie temat z mojej strony tyle ze Admin otrzymuje warna za powody banow po zakończonym temacie. RetyGety Wnoszę o weryfikację kompetencji administratora serwera - Malutki. Skoro ja dostałem tak po prostu blokade to ile osob niewinnych mogla ja dostac ? Moje szczeście ze chcialo mi sie napisac, ale wiekszosc graczy jest leniwa i z serwera na serwer skacze. Pozdrawiam. ilość banow 3 plus jeden bota tak ze czysto panie kierowniku 2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gryzon Opublikowano wczoraj o 04:49 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 04:49 Torcik tak jak napisał malutki nie dał ss,ow , Malutky nie wiem jak ty to zrobiłeś 🫣 . Proszę o unbana dla kolegi. A z tobą malutki bede musiał porozmawiać... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Własciciel Torcik Opublikowano 23 godziny temu Właściciel Własciciel Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu OK dla wyjaśnienia Malutky ostrzezenie proponuje Gryzon 1/3 i wyjazd dostaje pozdrawiam miłego dnia. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Własciciel Torcik Opublikowano 23 godziny temu Właściciel Własciciel Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi