Reeeeevi 21 Napisano 21 Lutego VIP Udostępnij Napisano 21 Lutego (edytowane) Nick podczas gry: SpalonyJohny IP/SteamID: Typ serwera: 5maps, ale była jakaś AIM mapka xd Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: bartekkiler Data, godzina otrzymania bana: dopiero Wyjaśnienie: no strzelanko było na AIM mapce ;3 Wydruk z konsoli: na telefonie jestem. Demko już dawno jest Ps/ miałem nadzieję, że pova nagracie ;( Edytowane 21 Lutego przez Reeeeevi Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartekkiller 5MAPS 4 Napisano 21 Lutego Udostępnij Napisano 21 Lutego jak będzie demko to rozpisze Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
headshotplayer 293 Napisano 21 Lutego FragManiak Udostępnij Napisano 21 Lutego Widzę tutaj towarzystwo nie ogarnia skąd demko sie bierze macie linka do demka: http://o10a.hltv.org.pl/srv67082/HLTV-2102211852-aim_map_2010.dem.zip (nie dawajcie mi tu żadnej notatki że nie moge sie wypowiadac bo wiem o tym, chcę tylko pomóc mu demko znaleźć) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartekkiller 5MAPS 4 Napisano 21 Lutego Udostępnij Napisano 21 Lutego 00:36:72-dla mnie to było dziwne takie głowy tak szybko strzeliłeś. 01:58:69- skąd wiedziałeś że się wychyle tam. i to wszystko no trochę za mało ale co poradzisz 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reeeeevi 21 Napisano 21 Lutego VIP Autor Udostępnij Napisano 21 Lutego 0:36- początek rundy, tt stoją i się nie ruszają, to co mam patrzeć się? 1:58- w 1:55 już widzę, że ktoś tam jest, a co sekunda wychylam. W czasówce dokładnie 1:58 stoją tam 2 czy 3 osoby więc nie widzę w tym dziwnego, że tam strzelam. Dziękuję za szybką rozpiskę chłopaki, ale na przyszłość możecie więcej czasu poświęcać na sprawdzenie kogoś. Pozdrawiam Revi. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartekkiller 5MAPS 4 Napisano 21 Lutego Udostępnij Napisano 21 Lutego dobra można odbanować Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Junior Admin k1ll3r 130 Napisano 21 Lutego Junior Admin Junior Admin Udostępnij Napisano 21 Lutego 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi