Smakosz Blantów SoBiEcIn. Opublikowano Środa o 15:15 Smakosz Blantów Udostępnij Opublikowano Środa o 15:15 Data i Godz: 16:00 18.02.26r Mapa: dd2 xd Typ serwera: DD2#2 Link do dema: http://930213.node36.pukawka.pl/hltv-2602181547-de_dust2-1771426020-1771427280.zip Steam ID/ IP czitera: STEAM_1:1:1668520311 Nick czitera: Nesqu Rodzaj czitu: Aimik piekny wlecial xd NIe bylo admina, wiec banika dalem przez bansa a teraz zglaszam zeby bylo wszystko przejrzyste Czasowek nawet nie wypisuje bo cala mapa do pieca widac na hltv nawet jak na dloni xd Bo chcę latać ze wzgledu na to ze ja zglaszam, obejrzyj sobie chwilke dobrego kabaretu i zamknij temacik. Pzdr 1 1 *DEAD* celuję na trackballu : no ku*wa co za smiec j*bany zawsze wszystko wszedzie wie *DEAD* celuję na trackballu : odechciewa sie grac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Bo chcę latać Opublikowano Środa o 15:32 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano Środa o 15:32 Obejrzałem pierwsze 3 minuty dalej nie ma sensu. Leci na aimbocie, nawet się z tym nie kryje. Dobra robota SoBiEcIn. ZawodowiecTHC tak na przyszłość przemyśl czy byś nie chciał dać flag na serwerze randze UBT, wtedy można by uniknąć taki sytuacji jak ta dzisiejsza. Luźna sugestia. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Bo chcę latać Opublikowano Środa o 15:32 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano Środa o 15:32 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi