Danielek Opublikowano 20 Lutego Udostępnij Opublikowano 20 Lutego [FB]-------------------------------------[FB] ||| Zostales zbanowany ||| Nick: Pampi ||| IP: 185.226.98.230 ||| SteamID: STEAM_1:1:152929607 ||| Przez admina: Bo chce latać ||| Powod: Wrzuć ssy na FragArena.pl ||| Czas nadania bana: 20.02.2026 - 16:35:11 ||| Dlugosc bana: Permanentnie ||| Serwer: ElitaCS[ONLY DD2][SKINY] [DARMOWY VIP NOCNY 21:00] [ROZBUDOWANE RANGI] [ASYSTY] [LECZENIE] [MEDALE] [LOSOWY VIP] Fragarena.pl ( ||| Wygasnie: Nigdy ||| Zapraszamy na FragArena.pl do wyjasnienia sytuacji [FB]------------------------- de_dust20457.bmp Bo chcę latać, 20 Lutego (edytowane) daj nowy link bo ten nie działa Edytowane 20 Lutego przez Bo chcę latać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiuDD2 Opublikowano 20 Lutego Udostępnij Opublikowano 20 Lutego Ja tam jestem za bo gra długo i zrobił top15. Dobra mordeczka Krzysiu pozdro 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielek Opublikowano 20 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 33 minuty temu, KrzysiuDD2 napisał: Ja tam jestem za bo gra długo i zrobił top15. Dobra mordeczka Krzysiu pozdro Dzięki z wsparcie ziomeczku, widzimy się na serwerze jak dostanę unbana 🤜🤛 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielek Opublikowano 20 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego [FB]-------------------------------------[FB] ||| Zostales zbanowany ||| Nick: Pampi ||| IP: 185.226.98.230 ||| SteamID: STEAM_1:1:152929607 ||| Przez admina: Bo chce latać ||| Powod: Wrzuć ssy na FragArena.pl ||| Czas nadania bana: 20.02.2026 - 16:35:11 ||| Dlugosc bana: Permanentnie ||| Serwer: ElitaCS[ONLY DD2][SKINY] [DARMOWY VIP NOCNY 21:00] [ROZBUDOWANE RANGI] [ASYSTY] [LECZENIE] [MEDALE] [LOSOWY VIP] Fragarena.pl ( ||| Wygasnie: Nigdy ||| Zapraszamy na FragArena.pl do wyjasnienia sytuacji [FB]---------------------------- Moje ss'y: https://www.transfernow.net/dl/20260220XoVXIcDu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Blantów SoBiEcIn. Opublikowano 20 Lutego Smakosz Blantów Udostępnij Opublikowano 20 Lutego Ziomus 3 ssy są takie same maja tylko inną nazwe xd Kod crc nie moze byc taki sam i rozmiar po skompresowaniu tez powinien miec kazdy inny Zreszta tak jak jest na reszcie ssow Brak UB. 1 1 *DEAD* celuję na trackballu : no ku*wa co za smiec j*bany zawsze wszystko wszedzie wie *DEAD* celuję na trackballu : odechciewa sie grac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Blantów SoBiEcIn. Opublikowano 20 Lutego Smakosz Blantów Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 1 *DEAD* celuję na trackballu : no ku*wa co za smiec j*bany zawsze wszystko wszedzie wie *DEAD* celuję na trackballu : odechciewa sie grac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi