Skocz do zawartości

Zbiórka na Forum

Każda wpłata będzie dla nas bardzo cenna, ponieważ przyczyni się do rozwoju Forum, oraz odciąży nas po części finansowo.

Czytaj Całość
Hotnews

Redakcja FragArena.pl

Znajdziesz tutaj interesujące treści dotyczące naszej społeczności, które dodawane są codziennie abyś mógł/mogła każdego dnia przeczytać coś ciekawego.

Czytaj całość
Hotnews

Głosuj na nasze serwery

Za głosowanie na nasze serwery otrzymasz dodatkowe punkty reputacji!

Czytaj całość
Hotnews

Gry i Zabawy

Gry i Zabawy Zapraszamy.

Czytaj całość

200ml koloru opor mocny

200mlkolor

Rekomendowane odpowiedzi

• 1. Nick podczas gry: 200ml koloru
  • 2. IP/SteamID: STEAM_0:0:4014717
  • 3. Data i godzina otrzymania bana: 20;02;2026 19;41
  • 4. Nick admina banującego: p1xa
  • 5. Typ serwera: dd2 only
  • 6. Nazwa mapy:dd2 
  • 7. Link do screenshotów/POV zapakowany w *.rar *.zip  ma się znaleźć 5 screenów w formacie .bmp  lub POV, czyli demo o nazwie "DD2_[LOSOWANIE_sVIPa][Steam_Nocny_VIP][eVIP_sVIP][Skiny]@FragArena_pl.dem". https://www.mediafire.com/file/ejynnee6h3ytenc/placzekp1xa.rar/file 
    chyba sie o topke kolega wystraszyl

3 minuty temu, 200mlkolor napisał:
  • 1. Nick podczas gry: 200ml koloru
  • 2. IP/SteamID: STEAM_0:0:4014717
  • 3. Data i godzina otrzymania bana: 20;02;2026 19;41
  • 4. Nick admina banującego: p1xa
  • 5. Typ serwera: dd2 only
  • 6. Nazwa mapy:dd2 
  • 7. Link do screenshotów/POV zapakowany w *.rar *.zip  ma się znaleźć 5 screenów w formacie .bmp  lub POV, czyli demo o nazwie "DD2_[LOSOWANIE_sVIPa][Steam_Nocny_VIP][eVIP_sVIP][Skiny]@FragArena_pl.dem". https://www.mediafire.com/file/ejynnee6h3ytenc/placzekp1xa.rar/file 
    chyba sie o topke kolega wystraszyl

jak mozna to usuncie te cytaty XD

Edytowane przez 200mlkolor
  • Piwko 1

• Moderator
Moderator

Poproszę o pova, który nagrał Ci się w csstrike 

1gljibE.png

Teraz, Bo chcę latać napisał:

Poproszę o pova, który nagrał Ci się w csstrike 

niestety ale takie rzeczy odrazu usuwam po rozegranej grze. dostalem bana na ssy takze wrzucielm ssy. jesli bym dostal bana na POV bym wrzucil POV pozdrawiam

• Własciciel
Właściciel

Zaszła taka nie inną potrzeba potrzebujemy twojego pov jeśli naprawdę go nie masz pokaż historię usunięcia plików i tyle i modyfikacje masz ss w nagłych przypadkach czasami zachodzi potrzeba na pov :)

oczywiscie jesli mnie zbanujecie na POV to pokaze POV. dostalem bana na SSy wiec wstawiam SS tak jak w opisie bana pozdrawiam. jesli sa takie potrzeby to radze podszkolic adminow co maja robic w takich sytuacjach a nie obarczac osobe zbanowana :) pozatym nie musze nic udowadniac. dostalem bana na ss i wstawilem takze od was to zalezy jak respectujecie powody bana ;)

Teraz, 200mlkolor napisał:

oczywiscie jesli mnie zbanujecie na POV to pokaze POV. dostalem bana na SSy wiec wstawiam SS tak jak w opisie bana pozdrawiam. jesli sa takie potrzeby to radze podszkolic adminow co maja robic w takich sytuacjach a nie obarczac osobe zbanowana :) pozatym nie musze nic udowadniac. dostalem bana na ss i wstawilem takze od was to zalezy jak respectujecie powody bana ;)

+ z tego co wiem jesli admin na watpliwosci przy robieniu ss to powinien sam nagrac demo na gracza ;)

• Haha 1

• Własciciel
Właściciel

Nagrał ci się pov prawda chciał bym go obejrzeć nie mów że nie usunąłem go bo tego nie zrobiłeś w takim czasie winny zawsze się tłumaczy czekam na pov pakuj go oglądamy bo nie ma co oglądać zlagowanego demka czysto i formacyjne pov czekam i nie podlega dyskusji chyba że skasowałes to poproszę do wglądu zdjęcia usunięcia plików i historię z komputera. 

• Lubię to! 1

czyli macie taki sposob jednak ze zmieniacie narracje pod siebie tak? mega profesjonalne ;) ja sie nie tlumacze bo nie mam z czego tylko probuje wam wyjasnic ze zle dzialacie i wymagacie od osoby zbanowanej cos czego nie zrobil admin banujacy ;)

https://www.mediafire.com/file/f512hktgfzsuk4w/placzki.rar/file

macie placzki i czekam na rozpiske ;)

• Super 1
  • Haha 1

• Własciciel
Właściciel

Dziękuję ślicznie mówiłem że nie usunąłem za problemy techniczne przepraszamy i proszę oczekiwać na pozytywne rozpatrzenie bana.

Teraz, Torcik napisał:

Dziękuję ślicznie mówiłem że nie usunąłem za problemy techniczne przepraszamy i proszę oczekiwać na pozytywne rozpatrzenie bana.

prosze bardzo ale radze podszkolic niektorych pozdrawiam :)

szkoda ze ty musisiz sie za nich oddzywac bo sie boja czy cos, sam nie wiem xd

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Haha 1

• Własciciel
Właściciel
Teraz, 200mlkolor napisał:

prosze bardzo ale radze podszkolic niektorych pozdrawiam :)

szkoda ze ty musisiz sie za nich oddzywac bo sie boja czy cos, sam nie wiem xd

Wszystko jest pod kontrolą są oglądałem i te banie mnie zaciekawiły i tyle a ogólnie wczoraj to bilem cię hehe na serwie :)

• Lubię to! 1

• Junior Admin
Junior Admin
2 godziny temu, 200mlkolor napisał:

prosze bardzo ale radze podszkolic niektorych pozdrawiam

Szkolić raczej nikogo nie trzeba :D 

Pierwszy dzień chyba w csa nie grasz i dobrze wiesz, że UBT może poprosić o pova nawet gdy dostajesz zwykłe ssy :D 

Po to jest plugin u nas na serwerze, żeby można było o te demko gracza poprosić ( nieważne czy dostał ssy w powodzie bana, czy " wstaw pov " ) 

Jakby to czego ja sam wymagałem ( ssy ) dałeś w temacie, więc ode mnie masz spokój ;) a że UBT oraz W@ postanowili Cię poprosić o pov dodatkowo, no to już inna bajka ;) 

Poczekaj aż UBT sprawdzi demo i mam nadzieję, że wszystko zakończy się happy endem ;) 

Pozdro ;) 

EDIT : Z nudów w sumie demko przejrzałem sobie i osobiście się mogę doczepić do 8:41 bodajże ( akcja z hedzikiem przez smoła ) :) 

Zobaczymy co UBT wynajdzie :D 

Edytowane przez p1xa
  • Lubię to! 2

sygnaturka oficjalna.png

" armane :  ku*wo je*ana wylacz te haksy psie pie*dolony jasnowidzu " 
" [Info od SoBiEcIn.]  no pixa wk*rwiasz mnie xd " 

• Smakosz Blantów

Nie ma co sie bawic w kotka i myszke.

8:00 celownik przeskakuje, wchodzi bania gdzie wgl nie celowales +

8:30- 8:40 cala kacja. na poczatku te skany to okej ale pozniej bania w smoke to nie dosc ze przeskok to w dodatku nikogo nie bylo widac xd +

10:02 rowniez obok modelu w banie gdy gosc wybiegal z bramy B. Przeskok widac po oddaniu strzalu +

11:28 tu tez widac ze full auto jest normalne i kule leca tam gdzie celujesz ale juz nagle drugiego na zielonych strzelasz pestkami i pestka pierwsza wgl nie byla na glowie a po oddaniu jej gosc na zielonym pada ... +

14:43 tu tez +

Generalnie jeszcze daje wam wynik skanu tego demka w programie. Generalnie czasowki sie zgadzaja a tak nawiasem to gratuluje ci  200mlkolor bo nie dosc ze na takim odpale dostawales w trąbe na serwie jak bylem to jeszcze nigdy nie widzialem na tym skanerze az tak spalonego demka ( nie zmiescilo sie na jednym ssie) xd 

image.png

image.png

image.png

image.png

Zegnam i pozdrawiam :peepoKiss:

• Lubię to! 3
  • Haha 1
  • Piwko 1

image.png 

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

*DEAD* celuję na trackballu :D :  no ku*wa co za smiec j*bany zawsze wszystko wszedzie wie

*DEAD* celuję na trackballu :D :  odechciewa sie grac

• Smakosz Blantów
image.png

• Lubię to! 5

image.png 

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

*DEAD* celuję na trackballu :D :  no ku*wa co za smiec j*bany zawsze wszystko wszedzie wie

*DEAD* celuję na trackballu :D :  odechciewa sie grac

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania i polityka prywatności