Danielek Opublikowano 20 Lutego Udostępnij Opublikowano 20 Lutego [FB]-------------------------------------[FB] ||| Zostales zbanowany ||| Nick: Pampi ||| IP: 185.226.98.230 ||| SteamID: STEAM_1:1:152929607 ||| Przez admina: Bo chce latać ||| Powod: Wrzuć ssy na FragArena.pl ||| Czas nadania bana: 20.02.2026 - 16:35:11 ||| Dlugosc bana: Permanentnie ||| Serwer: ElitaCS[ONLY DD2][SKINY] [DARMOWY VIP NOCNY 21:00] [ROZBUDOWANE RANGI] [ASYSTY] [LECZENIE] [MEDALE] [LOSOWY VIP] Fragarena.pl ( ||| Wygasnie: Nigdy ||| Zapraszamy na FragArena.pl do wyjasnienia sytuacji [FB]---------------------------- Moje ss'y https://www.transfernow.net/dl/20260220W1CXAjz4 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Bo chcę latać Opublikowano 20 Lutego Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 20 Lutego Dałeś te same screeny co w poprzednim temacie. Czekamy na oryginały 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielek Opublikowano 20 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego Ale ja nie mam innych ss'ow to skąd mam wziąć inne 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Własciciel Torcik Opublikowano 20 Lutego Właściciel Własciciel Udostępnij Opublikowano 20 Lutego NA dole zdjecia sa moje wszystkie robione na dd2 sprawdź jeszcze raz czy przypadkiem nie masz w folder strike zdjęć z serwera 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Własciciel Torcik Opublikowano 20 Lutego Właściciel Własciciel Udostępnij Opublikowano 20 Lutego to sa twoje ss kody obrazy są takie same zrobiłem ci 2 takie same wyszły ci obrazy tak ze zasada jest prosta Zwracamy uwagę na dwie rzeczy: 1. Kod CRC32 każdy screen musi mieć inny kod jeżeli kod jest taki sam przy np dwóch screenach oznacza to, że są to dwa te same screeny. 2. Data i godzina modyfikacji musi się zgadzać z datą i godziną otrzymania bana (może się zdarzyć różnica o 1 minutę) BRAK ub anty ss jak nic 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Własciciel Torcik Opublikowano 20 Lutego Właściciel Własciciel Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi