shoncoll Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego (edytowane) 1. Nick podczas gry: shoncoll 2. IP/SteamID: STEAM_0:1:17287557 3. Data i godzina otrzymania bana: 21.02.2026r. 14;04;44 4. Nick admina banującego: Bo chcę latać 5. Typ serwera: DD2 6. Nazwa mapy: De_dust2 7. https://files.fm/u/pmu6asub9h Edytowane 21 Lutego przez shoncoll 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Bo chcę latać Opublikowano 21 Lutego Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Screeny należy spakować za pomocą programu WinRar ( w paczkę ) , a następnie wrzucić na dowolny hosting. Edytuj post i zastosuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shoncoll Opublikowano 21 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Już. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Bo chcę latać Opublikowano 21 Lutego Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi