NICK ONLY DD2 Opublikowano Sobota o 20:11 Udostępnij Opublikowano Sobota o 20:11 Nick podczas gry: NICK IP/SteamID: Typ serwera: Only DD2/2 Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: Przez admina: Olek sprawdzone przez UBT. Data, godzina otrzymania bana: Czas nadania bana: 21.03.2026 - 18:26:27 Wyjaśnienie: Wstawiłem screny, kilka minut po otrzymaniu ich. Niestety Mój ponad 10letni laptop nie służy jak te nowe i w screnach nachodzi 2s różnicy, to czas kiedy czekam aż się odwiesi, wywali mnie z gry, teleportuje dalej. UBT sprawdziło ssy i tam się cos nie zgadza, tak nie zgadza się, bo przy ssach się widocznie zwiesił, widać, ze nie ruszałem się z miejsca nie widać na żadnym zdjeciu przeciwnika, czy sojuszniczego gracza lezącego, stojącego, kucającego, prócz tego łba na dole. Nie grałem na wspomagaczach i odkąd jestem na serwerze i forum pomagam ich z serwera wytępić, żeby spokojnie grać. Wydruk z konsoli: [FB]-------------------------------------[FB] ||| Zostales zbanowany ||| Nick: NICK ||| IP: 95.90.208.29 ||| SteamID: STEAM_1:1:1972179971 ||| Przez admina: Olek ||| Powod: Wstaw foty na www.FragArena.pl ||| Czas nadania bana: 21.03.2026 - 18:26:27 ||| Dlugosc bana: Permanentnie ||| Serwer: ElitaCS[ONLY DD2][SKINY] [DARMOWY VIP NOCNY 21:00] [ROZBUDOWANE RANGI] [ASYSTY] [LECZENIE] [MEDALE] [LOSOWY VIP] Fragarena.pl ( ||| Wygasnie: Nigdy ||| Zapraszamy na FragArena.pl do wyjasnienia sytuacji [FB]--------------------------- 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Własciciel Torcik Opublikowano Sobota o 21:21 Właściciel Własciciel Udostępnij Opublikowano Sobota o 21:21 Godzinę temu, NICK ONLY DD2 napisał: Wstawiłem screny, kilka minut po otrzymaniu ich. Niestety Mój ponad 10letni laptop nie służy jak te nowe i w screnach nachodzi 2s różnicy, to czas kiedy czekam aż się odwiesi, wywali mnie z gry, teleportuje dalej. UBT sprawdziło ssy i tam się cos nie zgadza, tak nie zgadza się, bo przy ssach się widocznie zwiesił, widać, ze nie ruszałem się z miejsca nie widać na żadnym zdjeciu przeciwnika, czy sojuszniczego gracza lezącego, stojącego, kucającego, prócz tego łba na dole. Nie grałem na wspomagaczach i odkąd jestem na serwerze i forum pomagam ich z serwera wytępić, żeby spokojnie grać. Po obejrzeniu demka stwierdzam ze gra jest czysta [WH] płynna gra z twojej strony i elegancka podczas robienia ss dostajesz laga czyli tak zwanego anty ss nie masz zadnego laga tylko anty ss i wh SoBiEcIn. możesz obejrzeć demka w wolnym czasie i stwierdzić fakty ze Pan NICK ONLY DD2 gra jawnie na WH :D:D Proszę nie spamować w temacie jedynie Edytować i czekać cierpliwie na werdykt. przypominam twoje ss sa nie prawdziwe hltv-2603211752-de_dust2-1774111920-1774113120.zip hltv-2603211813-de_dust2-1774113180-1774114380.zip 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NICK ONLY DD2 Opublikowano Sobota o 21:30 Autor Udostępnij Opublikowano Sobota o 21:30 To zapytaj graczy... anty ss. nie mam nic na laptopie procz gry a sie zacina . czasami sluchawki dobra rzecz czasami fart a czasami zwykla kampa i stereotyp miejsc. nie gram na zadnym WH !! 34 minuty temu, NICK ONLY DD2 napisał: To zapytaj graczy... anty ss. nie mam nic na laptopie procz gry a sie zacina . czasami sluchawki dobra rzecz czasami fart a czasami zwykla kampa i stereotyp miejsc. nie gram na zadnym WH !! rozpisz demka 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Blantów SoBiEcIn. Opublikowano Sobota o 23:38 Smakosz Blantów Udostępnij Opublikowano Sobota o 23:38 Witam, tu nie ma co sie piescic z demkiem bo kolega ewidentnie przerabial ssy. Zacznijmy od tego ze ban jest z godziny 18:26 a twoje ssy są od 17:46 do 17:48 (bardzo dlugo robil plugin te ssy xd) Po drugie kod crc sie powtarza na dwoch ssach (..26.bmp i ..27bmp)co jeszcze by moglo byc gdyby od laga nie to, ze 3ssy masz identyczne (25,26,27 nawet licznik czaus sie zgadza) a gdy rozpakujemy ssy i wejdziemy we wlasciwosci to kazdy ma inny czas i to z roznica minuty praqwie albo 10 sekund . Pierwszy niby dostales 17:46 a ostatni 17:48 xdxd Takze w kulki to rob jakis naiwniakow i placz dalej na czatboxie bo jestes czysty ..,. Daj oryginalne ssy to zobaczymy jaki jestes skazitelnie czysty a teraz nie mamy o czym dyskutowac. Zegnam 3 1 1 *DEAD* celuję na trackballu : no ku*wa co za smiec j*bany zawsze wszystko wszedzie wie *DEAD* celuję na trackballu : odechciewa sie grac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Blantów SoBiEcIn. Opublikowano Sobota o 23:38 Smakosz Blantów Udostępnij Opublikowano Sobota o 23:38 1 3 *DEAD* celuję na trackballu : no ku*wa co za smiec j*bany zawsze wszystko wszedzie wie *DEAD* celuję na trackballu : odechciewa sie grac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi