Skocz do zawartości

Zbiórka na Forum

Każda wpłata będzie dla nas bardzo cenna, ponieważ przyczyni się do rozwoju Forum, oraz odciąży nas po części finansowo.

Czytaj Całość
Hotnews

Redakcja FragArena.pl

Znajdziesz tutaj interesujące treści dotyczące naszej społeczności, które dodawane są codziennie abyś mógł/mogła każdego dnia przeczytać coś ciekawego.

Czytaj całość
Hotnews

Głosuj na nasze serwery

Za głosowanie na nasze serwery otrzymasz dodatkowe punkty reputacji!

Czytaj całość
Hotnews

Gry i Zabawy

Gry i Zabawy Zapraszamy.

Czytaj całość

Odwołanie od bana NICK

NICK ONLY DD2

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick podczas gry: NICK
  • IP/SteamID:
  • Typ serwera: Only DD2/2
  • Nick admina od, którego dostałeś/aś bana:  Przez admina: Olek sprawdzone przez UBT.
  • Data, godzina otrzymania bana:  Czas nadania bana: 21.03.2026 - 18:26:27
  • Wyjaśnienie:  Wstawiłem screny, kilka minut po otrzymaniu ich. Niestety Mój ponad 10letni laptop nie służy jak te nowe i w screnach nachodzi 2s różnicy, to czas kiedy czekam aż się odwiesi, wywali mnie z gry, teleportuje dalej. UBT sprawdziło ssy i tam się cos nie zgadza, tak nie zgadza się, bo przy ssach się widocznie zwiesił, widać, ze nie ruszałem się z miejsca nie widać na żadnym zdjeciu przeciwnika, czy sojuszniczego gracza lezącego, stojącego, kucającego, prócz tego łba na dole. Nie grałem na wspomagaczach i odkąd jestem na serwerze i forum pomagam ich z serwera wytępić, żeby spokojnie grać.  
  • Wydruk z konsoli:  

[FB]-------------------------------------[FB]
||| Zostales zbanowany
||| Nick: NICK
||| IP: 95.90.208.29
||| SteamID: STEAM_1:1:1972179971
||| Przez admina: Olek
||| Powod: Wstaw foty na www.FragArena.pl
||| Czas nadania bana: 21.03.2026 - 18:26:27
||| Dlugosc bana: Permanentnie
||| Serwer: ElitaCS[ONLY DD2][SKINY] [DARMOWY VIP NOCNY 21:00] [ROZBUDOWANE RANGI] [ASYSTY] [LECZENIE] [MEDALE] [LOSOWY VIP] Fragarena.pl (
||| Wygasnie: Nigdy
||| Zapraszamy na FragArena.pl do wyjasnienia sytuacji
[FB]---------------------------

• Lubię to! 2
  • Haha 1

• Własciciel
Właściciel
Godzinę temu, NICK ONLY DD2 napisał:

Wstawiłem screny, kilka minut po otrzymaniu ich. Niestety Mój ponad 10letni laptop nie służy jak te nowe i w screnach nachodzi 2s różnicy, to czas kiedy czekam aż się odwiesi, wywali mnie z gry, teleportuje dalej. UBT sprawdziło ssy i tam się cos nie zgadza, tak nie zgadza się, bo przy ssach się widocznie zwiesił, widać, ze nie ruszałem się z miejsca nie widać na żadnym zdjeciu przeciwnika, czy sojuszniczego gracza lezącego, stojącego, kucającego, prócz tego łba na dole. Nie grałem na wspomagaczach i odkąd jestem na serwerze i forum pomagam ich z serwera wytępić, żeby spokojnie grać.  

Po obejrzeniu demka stwierdzam ze gra jest czysta [WH] płynna gra z twojej strony i elegancka podczas robienia ss dostajesz laga czyli tak zwanego anty ss nie masz zadnego laga tylko anty ss i wh SoBiEcIn. możesz obejrzeć demka w wolnym czasie i stwierdzić fakty ze Pan  NICK ONLY DD2 gra jawnie na WH :D:D  

Proszę nie spamować w temacie jedynie Edytować i czekać cierpliwie na werdykt.
 przypominam twoje ss sa nie prawdziwe 

image.png

hltv-2603211752-de_dust2-1774111920-1774113120.zip hltv-2603211813-de_dust2-1774113180-1774114380.zip

• Lubię to! 2
  • Super 1

To zapytaj graczy... anty ss. nie mam nic na laptopie procz gry a sie zacina .  czasami sluchawki dobra rzecz czasami fart a czasami zwykla kampa i stereotyp miejsc.  nie gram na zadnym WH !! 

34 minuty temu, NICK ONLY DD2 napisał:

To zapytaj graczy... anty ss. nie mam nic na laptopie procz gry a sie zacina .  czasami sluchawki dobra rzecz czasami fart a czasami zwykla kampa i stereotyp miejsc.  nie gram na zadnym WH !! 

rozpisz demka 

• Haha 3

• Smakosz Blantów

Witam, tu nie ma co sie piescic z demkiem bo kolega ewidentnie przerabial ssy.

Zacznijmy od tego ze ban jest z godziny 18:26 a twoje ssy są od 17:46 do 17:48 (bardzo dlugo robil plugin te ssy xd)

Po drugie kod crc sie powtarza na dwoch ssach (..26.bmp i ..27bmp)co jeszcze by moglo byc gdyby od laga nie to, ze 3ssy masz identyczne  (25,26,27 nawet licznik czaus sie zgadza) a gdy rozpakujemy ssy i wejdziemy we wlasciwosci to kazdy ma inny czas i to z roznica minuty praqwie albo 10 sekund . Pierwszy niby dostales 17:46 a ostatni 17:48 xdxd

image.png

Takze w kulki to rob jakis naiwniakow i placz dalej na czatboxie bo jestes czysty ..,. Daj oryginalne ssy to zobaczymy jaki jestes skazitelnie czysty :) a teraz nie mamy o czym dyskutowac. Zegnam:peepoKiss:

• Lubię to! 3
  • Super 1
  • Gratulacje! 1

image.png 

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

*DEAD* celuję na trackballu :D :  no ku*wa co za smiec j*bany zawsze wszystko wszedzie wie

*DEAD* celuję na trackballu :D :  odechciewa sie grac

• Smakosz Blantów
image.png

• Lubię to! 1
  • Piwko 3

image.png 

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

*DEAD* celuję na trackballu :D :  no ku*wa co za smiec j*bany zawsze wszystko wszedzie wie

*DEAD* celuję na trackballu :D :  odechciewa sie grac

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Warunki użytkowania i polityka prywatności