Julciaa Opublikowano 9 Lipca Udostępnij Opublikowano 9 Lipca Dostałam bana za niby aima którego nie posiadam, szczerze nawet nie wiem jak ja mam sie wytłumaczyć z tego XD ale no weszłam chwile zeby sobie pograć i nagle bum Bo chcę latać, 9 Lipca Witaj Julciaa edytuj post i zastosuj się do wzoru: Nick podczas gry: IP/SteamID: Typ serwera: Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: Data, godzina otrzymania bana: Wyjaśnienie: Wydruk z konsoli: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Bo chcę latać Opublikowano 9 Lipca Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 9 Lipca Na hltv nic nie ma. Natomiast widać, że ping Ci skacze jak szalony. Przez to pewnie antycheat odebrał to jako aima. UB 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Bo chcę latać Opublikowano 10 Lipca Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi