HEADHUNTER Opublikowano Środa o 22:04 Udostępnij Opublikowano Środa o 22:04 Witam widze że dd2 nadal leży więc może pójdziemy z bigem czasu i coś zmienimy widzę że mocno oblegane są serwery z podnoszeniem i leczeniem może to będzie zmiana na lepsze myślę że to dobra zmiana ponieważ każdy chce grać a w ten sposób gracz jest aktywniejszy i czeka na szanse gdzie jego temmate bedzie mógł go podnieść dajcie znać co o tym myślicie może część stałych graczy wróci kto wie miłego 2 1 1 Cytuj (VIP Chat) p1xa : ale cipsko na czoło wyrwałem [#10][VIP] *DEAD* ッHEADHUNTERシ : no xD [#10][VIP] ッHEADHUNTERシ : a ja ujarany w chuj [#1][sVIP] p1xa : Silver haze : tak jak i ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin p1xa Opublikowano wczoraj o 14:16 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano wczoraj o 14:16 Leczenie już mamy z svipa i wielu osobom u nas na DD2 nawet to przeszkadza Ja tylko pragnę przypomnieć, że u nas stare klekoty grają, które wolą klasykę, a nie młodziki, którym by się to podobało. I teraz pytanie, skoro mamy już leczenie na serwerze to czy jest sens pierdolić się z dodawaniem czegoś niby nowego, ale jednak nie? No i jakby to współgrało z botami na serwerze? Propozycja okej, no ale jako emeryt CS 1.6 jestem na NIE 1 1 Cytuj " armane : ku*wo je*ana wylacz te haksy psie pie*dolony jasnowidzu " " [Info od SoBiEcIn.] no pixa wk*rwiasz mnie xd " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Technik Forum Dirr Opublikowano 4 godziny temu Technik Forum Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu Według mnie samo leczenie/wskrzeszanie nie przyciągnie graczy wystarczy spojrzeć na topkę z listy cssetti tam raz, że jest nawalone dodatków stattrak, medale, zaawansowany ranking, rangi, monety, prefixy itp. a dwa są to serwery na topce listy wspomagane boostem mają dużo graczy i nie ma tam botów one są tak zrobione, aby przyciągnąć młodych graczy zaś serwery ze środka i dołu listy wspomagają się botami, żeby nakręcić serwer graczami. Jeśli chcemy się trzymać środka listy setti z boostem od czasu do czasu to te dodatki jak wskrzeszanie czy leczenie nie mają sensu. Jeśli o mnie chodzi, to wole klasykę i dodatki które nie dają przewagi w grze np. urozmaicenie czatu własnymi prefixami, jakieś dodatkowe informacje w HUD/DHUD itp. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi